Κεντρική NBA Ο Γκόρντον Χέιγουορντ διέλυσε και πάλι τους Τίμπεργουλβς! (vid)
NBA

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ διέλυσε και πάλι τους Τίμπεργουλβς! (vid)

gordon hayward celtics

Φαίνεται πως οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς ξυπνούν κάποιο περίεργο αίσθημα στον Γκόρντον Χέιγουορντ, χωρίς να υπάρχει κάποιος προφανής λόγος για αυτό. Οι “λύκοι” φάνταζαν “άκακοι” μπροστά του για μια ακόμη φορά, με τον φόργουορντ των Σέλτικς να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη με 115-102, στην κορυφαία προσωπική του εμφάνιση εντός της τρέχουσας σεζόν!

Πιο αναλυτικά, ο Χέιγουορντ έριξε 35 πόντους στο “κεφάλι” της Μινεσότα, με 14/18 σουτ σε 32 λεπτά συμμετοχής, προερχόμενος από τον πάγκο! Αυτή είναι η καλύτερη επιθετική του συγκομιδή για φέτος ενώ έχει να πετύχει τόσους πολλούς πόντους από τα Πλέι-οφ του 2017, όταν είχε φορτώσει το καλάθι των Κλίπερς με 40 πόντους!

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι ο Χέιγουορντ είχε “τσακίσει” και πάλι τους Τίμπεργουλβς στην προηγούμενη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες! Βοστόνη και Μινεσότα τέθηκαν αντιμέτωπες την 1η Δεκεμβρίου, με τον Χέιγουορντ να σκοράρει 30 πόντους και να θέτει νέο προσωπικό φετινό ρεκόρ, μέχρι που το “έσπασε” πριν από λίγες ώρες απέναντι στον ίδιο αντίπαλο!

Ο Χέιγουορντ ήταν απίστευτα αποδοτικός στο χθεσινό ματς και δεν φάνηκε διστακτικός ούτε στο ελάχιστο, παρά το γεγονός ότι είχε μείνει άποντος με 0/6 σουτ στο τελευταίο παιχνίδι της Βοστόνης εναντίον των Σπερς. Ο πρώην σταρ των Τζαζ ζεστάθηκε με spot-up προσπάθειες ενώ, όσο το παιχνίδι κυλούσε, η αυτοπεποίθησή του ανέβαινε και τα εύστοχα σουτ έπειτα από ντρίμπλα έκαναν την εμφάνισή τους. Επίσης, ο Χέιγουορντ έδειξε ότι μπορεί να κινηθεί άριστα χωρίς την μπάλα μέσα από τα συστήματα των Σέλτικς ενώ σκόραρε και στο τρανζίσιον.

Τα highlights του Χέιγουορντ

https://www.youtube.com/watch?v=amCRBVkfYaA

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…