Κεντρική NBA Ο Γκόρντον Χέιγουορντ βρήκε -επιτέλους- τον εαυτό του! (vid)
NBA

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ βρήκε -επιτέλους- τον εαυτό του! (vid)

gordon hayward celtics

Η χθεσινή παρουσία του Γκόρντον Χέιγουορντ στο παιχνίδι εναντίον των Μινεσότα Τίμπεργουλβς ήταν μακράν η καλύτερή του με τη φανέλα των Μπόστον Σέλτικς. Η διαδικασία προσαρμογής στα νέα δεδομένα μετά τον ισοπεδωτικό τραυματισμό που υπέστη στο πρώτο ματς της περσινής σεζόν απαιτεί υπομονή και χρόνο, όπως υποδηλώνουν τα φετινά, μέτρια στατιστικά του αλλά ο Δεκέμβριος μοιάζει να μπήκε με τελείως διαφορετικό αέρα για τον πρώην αστέρα της Γιούτα!

Πιο αναλυτικά, ο Χέιγουορντ ολοκλήρωσε την παρουσία του στο χθεσινό ματς με 30 πόντους, 9 ριμπάουντ κι 8 ασίστ σε σχεδόν 30 λεπτά συμμετοχής, με 4/11 δίποντα, 4/5 τρίποντα και 10/10 βολές! Οι επιδόσεις αυτές, μάλιστα, επιτεύχθηκαν από τον πάγκο, με τον Χέιγουορντ να γίνεται ο πρώτος “κέλτης” με +30 πόντους, +5 ριμπάουντ και +5 ασίστ δίχως να ξεκινήσει βασικός, μετά τον θρυλικό, Κέβιν ΜακΧέιλ!

https://twitter.com/statmuse/status/1069074016739176448

Ο Χέιγουορντ κέρδισε πληθώρα φάουλ, όντας αλάνθαστος από τη γραμμή των βολών ενώ έκανε επίδειξη spot-up εκτελέσεων, εκμεταλλευόμενος τα συνεχή ρήγματα που προκαλούνταν στην άμυνα των αντιπάλων. Ακόμη, είχε ρόλο χειριστή της μπάλα όταν έβγαινε στην κορυφή με zipper cuts ενώ “έσπαγε” ιδανικά την μπάλα έξω για ελεύθερα σουτ των συμπαικτών του.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χέιγουορντ έκανε ρεκόρ με τη φανέλα των Σέλτικς στις παρακάτω κατηγορίες: Πόντοι, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα, εύστοχες βολές, ποσοστό εύστοχων τριπόντων καθώς κι εύστοχων σουτ εντός πεδιάς!

Τα highlights του Χέιγουορντ

https://www.youtube.com/watch?v=N2u2MJlXOI0

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…