Κεντρική NBA Μια βραδιά γεμάτη από ρεκόρ για τους Μιλγουόκι Μπακς!

Μια βραδιά γεμάτη από ρεκόρ για τους Μιλγουόκι Μπακς!

giannis antetokounmpo 3

Οι Μιλγουόκι Μπακς “κατεδάφισαν” τους Ατλάντα Χοκς με 144-112 και σημείωσαν την 27η φετινή τους νίκη σε σύνολο 37 παιχνιδιών, οδηγώντας ολόκληρη την κούρσα του NBA! Η χθεσινή τους εμφάνιση ήταν μια από τις πιο εμφατικές της φετινής σεζόν ανάμεσα σε όλες τις ομάδες, με τα “ελάφια” να φθάνουν σε μια σειρά θαυμαστών αριθμητικών επιτευγμάτων.

Συγκεκριμένα, το απόλυτο highlight της αναμέτρησης ήταν η 1η περίοδος, εκεί όπου οι Μπακς προηγήθηκαν με 43-14, στο μεγαλύτερο προβάδισμα 1ης περιόδου σε ολόκληρη την 50χρονη ιστορία τους!

Ακόμη, οι 43 πόντοι αποτελούν ρεκόρ σεζόν για τους Μπακς, όσον αφορά τα πρώτα 12λεπτα των αγώνων ενώ οι 14 πόντοι είναι season-low για τους Χοκς, με τον συνδυασμό αυτών των δύο αριθμών να οδηγούν σε αυτό το εκκωφαντικό +29. Ένα +29, το οποίο δεν έχει επιτύχει καμία άλλη ομάδα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, όσον αφορά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Τα ρεκόρ των Μπακς, όμως, δεν περιορίστηκαν μονάχα στην “έκρηξη” της 1ης περιόδου. Ειδικότερα, και οι 12 παίκτες που έδωσαν το παρών στην αναμέτρηση από πλευράς Μιλγουόκι κατόρθωσαν να σημειώσουν τουλάχιστον 8 πόντους. Καμία άλλη ομάδα από τη σεζόν 1976-77 κι έπειτα δεν διέθετε τόσους πολλούς παίκτες με +8 πόντους σε μία αναμέτρηση!

Η λίστα με τους σκόρερ των Μπακς από το χθεσινό ματς

Επίσης, με τους 144 πόντους που πέτυχαν συνολικά, οι Μπακς ισοφάρισαν την καλύτερη φετινή τους επιθετική συγκομιδή, επαναλαμβάνοντας το κατόρθωμα της 4ης Νοεμβρίου κόντρα στους Κινγκς (144-109). Τα “ελάφια” είναι η μοναδική ομάδα της φετινής χρονιάς με +140 πόντους σε τουλάχιστον 3 ματς ενώ, δεν είχαν σκοράρει 144 πόντους ούτε μία φορά από το 1989 μέχρι φέτος!

Τέλος, ο “πακτωλός” των ρεκόρ περιλαμβάνει και το πρώτο ημίχρονο! Πιο αναλυτικά, οι Μπακς πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 76-43 κι η διαφορά των 33 πόντων είναι η μεγαλύτερη στην ιστορία τους, όσον αφορά το πρώτο μισό μιας αναμέτρησης, καθώς και η καλύτερή τους από το 1978 κι έπειτα!

Πηγή: http://www.espn.com/nba/recap?gameId=401071248

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…