Κεντρική Elite League Με Λίβανο στην Καστοριά, ξεκαθαρίζει την άλλη εβδομάδα

Με Λίβανο στην Καστοριά, ξεκαθαρίζει την άλλη εβδομάδα

livanos

Ο Ερμής Αγιάς είχε δύσκολη εβδομάδα σαν σύλλογος και φυσικά όταν φεύγει ο προπονητής και ο καλύτερός σου παίκτης, οφείλεις να δείξεις αντανακλαστικά.

Ο Γιάννης Λίβανος, που από όπου έχει περάσει έχει δείξει πως είναι ένας φιλόδοξος και καταρτισμένος νέος προπονητής, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την τελευταία του παρουσία στην Κύπρο, σε άλλες ομάδες στα εθνικά πρωταθλήματα, αλλά και στην κοινή του διαδρομή με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή στην Ιορδανία, θα είναι αυτός που θα ηγηθεί προπονητικά της θεσσαλικής ομάδας με την Καστοριά.

Τώρα, αν θα μείνει και μέχρι το τέλος της σεζόν σαν πρώτος προπονητής στον πάγκο του Ερμή, είναι κάτι που θα αποφασίσουν οι ιθύνοντες της ομάδας.

Αλλωστε, όλοι οι Ελληνες προπονητές και ειδικά οι νέοι αξίζουν μιας ευκαιρίας, οπότε είναι καθαρά στην διακριτική ευχέρεια της διοίκησης η επιλογή. Πάντως, η ομάδα το βράδυ της Πέμπτης γευμάτισε όλη μαζί και πάει για το καλύτερο στην Καστοριά. Μέχρι την άλλη εβδομάδα θα έχει κλείσει οριστικά το θέμα του κόουτς σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από τη θεσσαλική ομάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…