Κεντρική Elite League Λίβανος: “Τέτοια παιχνίδια φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο έμφραγμα τους προπονητές”

Λίβανος: “Τέτοια παιχνίδια φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο έμφραγμα τους προπονητές”

giannis livanos ermis agias

Τη δεύτερη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στον πάγκο του Ερμή Αγιάς πανηγύρισε ο Γιάννης Λιβάνος, καθώς κατάφερε να κερδίσει τον Διαγόρα Δρυοπιδέων. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι τέτοια παιχνίδια ευχαριστούν τον κόσμο, αλλά φέρνουν και ένα βήμα πιο κοντά στο έμφραγμα τους προπονητές.

Αναλυτικά:

“Είναι από αυτά τα παιχνίδια που ικανοποιούν απόλυτα τον κόσμο, ιδίως αν είσαι ο νικητής, αλλά που φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο έμφραγμα τους προπονητές.

Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες, βρισκόμαστε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και αυτό μας γεμίζει με αισιοδοξία και πολύ καλή ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όλη την εβδομάδα έλεγα στους παίκτες μου ότι αν καταφέρουμε να κρατήσουμε τον Διαγόρα κάτω από τους 69 πόντους θα κερδίζαμε. Σήμερα πέτυχε 71 και γι’ αυτό νομίζω ότι έγινε ντέρμπι. Βέβαια, όταν κερδίζεις με σουτ στα τελευταία δευτερόλεπτα δεν είναι αρκετή μόνο η ικανότητά τους αλλά και η τύχη.

Ήταν ένα ιδιαίτερο ματς και για μας και για τον αντίπαλο μας, που είναι μία πολύ καλή ομάδα και έχει έναν πολύ καλό τεχνικό, με τον οποίο είμαστε φίλοι, έχοντας όμως βρεθεί αρκετές φορές αντίπαλοι και εντός αλλά και εκτός Ελλάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…