Κεντρική Basket League Κύμη Κουτσός: “Μας τιμώρησε ο Ολυμπιακός”

Κουτσός: “Μας τιμώρησε ο Ολυμπιακός”

Ο Ισίδωρος Κουτσός δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός τιμώρησε όλα τα λάθη της Κύμης, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στο ΣΕΦ, για την 15η αγωνιστική της Basket League.

“To αποψινό παιχνίδι ήταν για εμάς ένα παιχνίδι διαχείρισης χρόνου και ισορροπίας, καθώς θέλαμε να δώσουμε χρόνο σε όλους τους παίκτες μας και να επιβραβεύσουμε και παιδιά που μας έχουν βοηθήσει πολύ και στο κομμάτι της προπόνησης. Είχαμε αρκετά καλά διαστήματα στο παιχνίδι που μεταφράστηκαν σε πόντους και ισορροπήσαμε το παιχνίδι, φτάσαμε κοντά στο σκορ. Υπήρχαν και διαστήματα που κάναμε φθηνά λάθη και ο Ολυμπιακός τα τιμώρησε.

Και τα λάθη και τις κακές επιλογές στο σουτ, με αιφνιδιασμό και λέι απ. Υπήρχε τεράστια διαφορά σε ότι αφορά το μέγεθος των παικτών και φάνηκε στο τομέα των ριμπάουντ. Ακόμη κι όταν στην άμυνα ήμασταν πολύ καλοί, δεν μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε μέσω των ριμπάουντ την προσπάθεια αυτή, καθώς ο Ολυμπιακός είχε και δεύτερες ευκαιρίες. Σημάδι για εμάς είναι το επόμενο παιχνίδι με τον Κολοσσό και θα μπούμε από αύριο κιόλας στην προετοιμασία για τον σημαντικό για εμάς αγώνα αυτό”, τόνισε ο προπονητής της Κύμης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…