Κεντρική Elite League Καράμπουλας: “Εύκολα ή δύσκολα η άνοδος θα έρθει” (vid)

Καράμπουλας: “Εύκολα ή δύσκολα η άνοδος θα έρθει” (vid)

untitled111

Μια νέα προσπάθεια για περισσότερη επικοινωνία με τον κόσμο του ετοίμασε ο Ιωνικός. Η ομάδα της Νίκαιας παρουσίασε την πρωτοβουλία, με τον Βαγγέλη Καράμπουλα να δίνει μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη και να μιλάει για την Α2, για τον Βαγγέλη Τσάπα, αλλά και για την άνοδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Σίγουρα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση όταν παίζεις σε μια ιστορική ομάδα. Ειδικά τώρα που ο κόσμος βλέπει ότι η ομάδα έχει δυναμώσει σε όλα τα επίπεδα κι είναι ορατό το ενδεχόμενο της Α1. Πιστεύει ακόμα μια πολύ, έρχεται στα εκτός έδρας, ακόμα και στα φιλικά. Αυτό πραγματικά δεν το έχω ξαναδεί. Ο κόσμος δίνει ώθηση στον παίκτη, σου δίνει κίνητρο. Δεν μπορείς να βλέπεις 100 άτομα στην Καρδίτσα και να λες “και να χάσουμε, θα πάρουμε το επόμενο ματς”. Νιώθεις ένα χρέος απέναντί τους, αλλά και απέναντι στην ιστορία της ομάδας. Ο Ιωνικός είναι τόσο κοντά στην Α1, μετά από τόσα πολλά χρόνια”.

Για την προσφορά του Βαγγέλη Τσάπα: “Είναι να βρεθούν κάποιοι… τρελοί σαν τον Τσάπα, με όραμα και να φτιάξουν μια φοβερή ομάδα. Δεν πήρε μόνος του ο Καράμπουλας τον Φάρο και τον πήγε στην Α1. Είχε τον Σκορδίλη, τον Παπαμακάριο, τον Μπατή, είχε παίκτες δίπλα του.

Αυτό το παρεάκι το δημιούργησε ξανά σε διαφορετική ομάδα ο Τσάπας. Το τι συμβαίνει στο μυαλό του δεν το καταλαβαίνει κανείς, αν δεν τον ζήσει. Δεν είναι ο πρόεδρος με την έννοια του προέδρου που κυριαρχεί σε όλα τα αθλήματα. Προσπαθεί να σε κάνει φίλο, όχι για να κερδίσει κάτι, αλλά γιατί πιστεύει ότι έτσι δημουργείται η οικογένεια, οι ομάδες, μέσα από τη συνεννόηση κι όχι μέσα από την τιμωρία. Τέσσερα χρόνια είμαι μαζί του, έχουν γίνει τόσα, και δεν έχει τιμωρήσει ποτέ κανέναν για το παραμικρό. Θα μου πεις “καλό είναι αυτό;”. Προφανώς, είναι καλό, γιατί πετυχαίνει και παίρνει από τον καθένα αυτό που χρειάζεται”.

Για το στόχο της ανόδου; “Είναι στο χέρι μας. Εύκολα ή δύσκολα θα το καταφέρουμε. Αυτό που ονειρεύομαι είναι να παίξω στην Α1. Να μάθουμε από τα λάθη των άλλων. Θα έχει πολύ κόσμο στην Α1, έχει μεγάλη ιστορία ο Ιωνικός, τέτοιες ομάδες τις χρειάζεται η μεγάλη κατηγορία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Σοκ με Χάλαρη (pic)

Ο Στέλιος Χάλαρης θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες Ο Πανιώνιος φέτος έχει σταθεί …