Κεντρική Basket League Ρέθυμνο ΚΑΕ Ρέθυμνο: “Ο Κορομηλάς με τις αποφάσεις του καθόρισε το αποτέλεσμα με τον Ήφαιστο”

ΚΑΕ Ρέθυμνο: “Ο Κορομηλάς με τις αποφάσεις του καθόρισε το αποτέλεσμα με τον Ήφαιστο”

Επίσημη διαμαρτυρία εξέδωσε η ΚΑΕ Ρέθυμνο για την διαιτησία στο παιχνίδι με τον Ήφαιστο. Η ομάδα της Κρήτης κατηγόρησε ανοιχτά τον διαιτητή, Ηλία Κορομηλά, πως με τις αποφάσεις του καθόρισε την έκβαση της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η επιστολή του Ρεθύμνου:

“Αξιότιμοι κύριοι,

Στην πολύχρονη παρουσία μας στο πρωτάθλημα Betshop Basket League δεν έχουμε ποτέ ασχοληθεί με την διαιτησία. Λυπούμαστε ειλικρινά που είμαστε υποχρεωμένοι στην αρχή της χρονιάς να το πράξουμε και να διαμαρτυρηθούμε για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα μας στον αγώνα με τον Ήφαιστο Λήμνου.

Κατά κοινή διαπίστωση ο διαιτητής Ηλίας Κορομηλάς με τις αποφάσεις του καθόρισε το αποτέλεσμα, αδίκησε κατάφωρα την ομάδα μας και δεν μας επέτρεψε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να διεκδικήσουμε την νίκη.

Αδιάψευστος μάρτυρας το βίντεο του αγώνα που μπορεί να επιβεβαιώσει το δίκαιο της αγανάκτησης μας. Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings από τα πρώτα βήματα της στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού Μπάσκετ στηρίχθηκε και στηρίζεται σε μια διαφορετική φιλοσοφία που έχει αρχές τις οποίες με χαρά είδαμε να υιοθετούν οι περισσότερες ομάδες.

Πρεσβεύουμε την νοικοκυρεμένη διοίκηση, την διαφάνεια, την δουλειά σε βάθος, το fair play και την ανάπτυξη αρχών όπως η κοινωνική προσφορά και ο εθελοντισμός.Είναι υποχρέωση όλων μας να προστατέψουμε τις υγιώς σκεπτόμενες και αγωνιζόμενες ομάδες από εξωαγωνιστικούς παράγοντες που επηρεάζουν ή όπως στην περίπτωση του αγώνα Ρέθυμνο Cretan Kings – Ήφαιστος Λήμνου ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ το αποτέλεσμα.

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα και δικαιοσύνη στην αντιμετώπιση όλων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…