Κεντρική Elite League Η τοποθέτηση του Ιπποκράτη για το παιχνίδι στην Αγιά

Η τοποθέτηση του Ιπποκράτη για το παιχνίδι στην Αγιά

ippokratis

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ιπποκράτης και τοποθετήθηκε για την μη αναβολή του παιχνιδιού της Αγιάς με τον Ερμή. Η ομάδα της Κω εξήγησε τους λόγους που δεν αποδέχτηκε το αίτημα για αναβολή, ενώ αναφέρθηκε και σε ανάρμοστη συμπεριφορά από την Θεσσαλική ομάδα.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση του ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατούσε στην ομάδα του Ερμή Αγιάς 24 ώρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα. Με δεδομένο ότι ένα μέρος της αποστολής μας είχε ταξιδέψει ήδη για την Αθήνα δεν μπορούσαμε να αποδεχθούμε το αίτημα της διοίκησης του Ερμή Αγιάς. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει από τη στιγμή της παρουσίας της στα εθνικά πρωταθλήματα, το ίδιο πρόβλημα με τη μεταφορά, μιας και το αεροδρόμιο του νησιού μας δεν επιτρέπει τις μετακινήσεις μεγάλων αεροπλάνων, με αποτέλεσμα να μετακινείται η αποστολή της ομάδας μας σε δύο μέρη.

Παρόλα αυτά, η διοίκηση του συλλόγου είχε τη διάθεση να αποδεχθεί το αίτημα, έστω και καθυστερημένα και με οικονομικό κόστος, με δεδομένη την απόσταση που έπρεπε να διανυθεί, όμως απαραίτητη προϋπόθεση για να ληφθεί η απόφαση, ήταν η ημερομηνία διεξαγωγής του αναβληθέντος αγώνα. Με δεδομένη και πάλι την απόσταση που πρέπει να καλύπτει η ομάδα μας, δεν είναι δυνατό να διεξαχθεί αναβληθείς αγώνα Τετάρτη, πόσω δε μάλλον, όταν θα έπρεπε να δώσουμε δύο σερί εκτός έδρας αγώνες, οπότε θα έπρεπε η ομάδα μας να ταξιδεύει από την Τρίτη και να τελειώσει τα ταξίδια της την Κυριακή.

Παράλληλα, ένας από τους λόγους που ο ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ αποφάσισε να προβεί στην συγκεκριμένη ανακοίνωση είναι και ο τρόπος συμπεριφοράς που βίωσε η ομάδα μας στον αγώνα του Σαββάτου. Ο ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ έχει αποδείξει στην παρουσία του στα εθνικά πρωταθλήματα ότι αποτελεί μία ομάδα που γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει φιλοξενία και είναι ουκ ολίγες οι ανακοινώσεις ομάδες που έχουν αναγνωρίσει τον τρόπο φιλοξενίας μας. Εν αντιθέσει με τα όσα συμβαίνουν στην Κω, η αποστολή της ομάδας μας άκουσε άσχημα σχόλια κατά τη διάρκεια του αγώνα ακόμα και από τον αντίπαλο πάγκο, ενώ το αποκορύφωμα της κακής φιλοξενίας που βιώσαμε ήταν η απουσία χαιρετισμού στο τέλος του αγώνα από τον αντίπαλο πάγκο.

Ο ΑΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ  στήριζε και θα στηρίζει πάντα τις αρχές και τις ιδέες με τις οποίες γαλουχήθηκε εδώ και χρόνια και δεν είναι άλλες από την σωστή αθλητική συμπεριφορά και το ίδιο το μπάσκετ. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην εμφανιστούν στο μέλλον ανάλογες συμπεριφορές. Παράλληλα, θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Ερμή Αγιάς για τη νίκη του με βάση και τα προβλήματα που αντιμετώπισε τις προηγούμενες ημέρες”.

Η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στο giafkasports.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…