Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Γιαννακόπουλος: ”Χαρά και τιμή να βάζουμε ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό το τεράστιο έργο”

Γιαννακόπουλος: ”Χαρά και τιμή να βάζουμε ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό το τεράστιο έργο”

giannakopoylos

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την επίσκεψη της ομάδας του Παναθηναϊκού στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων ”Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ” τόνισε την σημασία της κοινωνικής προσφοράς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:Είναι χαρά μας και τιμή μας που μας δίνεται η ευκαιρία να ερχόμαστε κάθε χρόνο εδώ και να βάζουμε ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό το τεράστιο έργο.  Αυτό το έργο ξεπερνά όλα τα μεγέθη και το να μπορείς να βοηθάς παιδιά, να βοηθάς την κοινωνία, να βοηθάς την πατρίδα είναι πολύ σημαντικό”.

H κυρία Βαρδινογιάννη ανέφερε: ”Είναι πολύ μεγάλη χαρά για εμάς μας που βρίσκεστε σήμερα εδώ.  Η ομάδα του Παναθηναϊκού και ο κύριος Γιαννακόπουλος, ο αγαπητός Δημήτρης, ο οποίος σιωπήλα τόσα χρόνια μας στηρίζει με κάθε τρόπο. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό των παιδιών μας κάτι που αποδεικνύει το ήθος, την αγάπη και τις αρχές του, τις οποίες συνδυάζω με τις αρχές και τις αξίες που είχε ο αείμνηστος και αγαπημένος μας φίλος, ο πατέρας του, Παύλος Γιαννακόπουλος.  Ευχαριστώ θερμά τον αγαπητό Δημήτρη, όπως και όλους του αθλητές του Παναθηναϊκού που βρίσκονται σήμερα εδώ, προσφέροντας χαρά και χαμόγελο στα παιδιά μας. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να έχουν μια καλή χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…