Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αταμάν: “Μας πρότειναν ανταλλαγή Λάρκιν – Τεόντοσιτς”

Αταμάν: “Μας πρότειναν ανταλλαγή Λάρκιν – Τεόντοσιτς”

Αταμάν

Για τις επαφές που είχε η Εφές με τον Μίλος Τεόντοσιτς έκανε λόγο στις δηλώσεις του ο Εργκίν Αταμάν. Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας αναφέρθηκε στο γεγονός πως η ατζέντηδες είχαν προτείνει το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Σέρβου γκαρντ για τον Σέιν Λάρκιν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Πριν από περίπου ένα μήνα, οι ατζέντηδες του Λάρκιν μας είπαν πως μία ομάδα του ΝΒΑ τον θέλει. Ο Λάρκιν δεν μπορούσε να παίξει με τον τρόπο που θέλαμε εδώ και το όνειρό του είναι να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Τους είπαμε πως αν αφήσουμε τον Λάρκιν να φύγει, θέλουμε έναν παίκτη αντίστοιχης αξίας για να καλύψουμε το κενό του. Μας έδωσαν ως προσφορά τον Τεόντοστις και μας είπαν πως ο Μίλος θέλει να παίξει για την Εφές. Νομίζω πάντως πως η ομάδα που ήθελε τον Λάρκιν τα… παράτησε. Ακόμα και αν οι Κλίπερς δεν χρησιμοποιούν τον Τεόντοσιτς, τον θέλουν για να τον χρησιμοποιήσουν σε ανταλλαγές. Αυτό δεν ήρθε από εμάς, ήρθε από τους ατζέντηδες που θέλουν τους παίκτες χαρούμενους.

Δεν σκεφτόμαστε την μεταγραφή αυτή την στιγμή. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάσουμε την ισορροπία της ομάδας, αφού η ομάδα τα πηγαίνει καλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…