Κεντρική NBA Απίθανη “έκρηξη” από τον Μίτσελ στην κορυφή του top-10! (vid)
NBA

Απίθανη “έκρηξη” από τον Μίτσελ στην κορυφή του top-10! (vid)

donovan mitchell mcgee

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ αρχίζει σιγά-σιγά να ξαναβρίσκει τον εαυτό του, με δεδομένο ότι η φετινή, 2η χρονιά του στο NBA δεν είναι τόσο δυναμική, όσο το περσινό “μπάσιμό” του ανάμεσα στους καλύτερους. Ο αστέρας των Τζαζ πέτυχε 33 πόντους κόντρα στους Λέικερς, σκοράροντας +25 πόντους για 4ο σερί παιχνίδι αλλά μία, συγκεκριμένη φάση ήταν αυτή που ανέβασε τα ντεσιμπέλ στην αρένα της Γιούτα.

Ο Μίτσελ, λοιπόν, βρήκε ανοικτό τον κεντρικό διάδρομο, μπαίνοντας στο καλάθι και με τον Τζαβέλ ΜακΓκί να αποτελεί το τελευταίο “οχυρό”. Ο γκαρντ της Γιούτα, όμως, όχι απλά υπερπήδησε το εμπόδιο αλλά το “κομμάτιασε”, βάζοντας σε ένα απίθανο “πόστερ” τον σέντερ των Λέικερς και εισβάλλοντας στην κορυφή του σημερινού top-10!

Αξίζει, ακόμα, να σημειωθεί ότι ο Μίτσελ μοίρασε 9 ασίστ στο συγκεκριμένο ματς, επίδοση-ρεκόρ στην καριέρα του., συνδυάζοντας τον αλτρουισμό του με τα δυναμικά drives του προς το καλάθι.

Στις υπόλοιπες θέσεις του top-10, ο Τζον Κόλινς σοκάρει τους Σίξερς μέσα στη Φιλαδέλφια και χαρίζει στην Ατλάντα μια νίκη από το πουθενά, ο Λούκα Ντόντσιτς είναι clutch σε υπερθετικό βαθμό ενώ ο Ντάνιουελ Χάουζ κατεδαφίζει τον Τρίσταν Τόμπσον στον δρόμο του προς το καλάθι.

Το top-10 της ημέρας (11/1)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ξανά στους τελικούς του ΝΒΑ οι Σέλτικς «σκούπισαν» τους Πέισερς

Στους τελικούς του NBA οι Μπόστον Σέλτικς. Μετά από δύο χρόνια και για 23η φορά στην ιστορ…