Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Ζιάγκος: “Αυτές οι ομάδες θα μείνουν στην κατηγορία”

Ζιάγκος: “Αυτές οι ομάδες θα μείνουν στην κατηγορία”

rethymno cretan kings Ziagkos 10

Για τα στοιχεία που θα χρειαστούν για να παραμείνει η ομάδα του στην κατηγορία μίλησε ο Βαγγέλης Ζιάγκος μετά την ήττα από τον Κολοσσό. Ο προπονητής του Ρεθύμνου τόνισε πως η συνέπεια σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο είναι αυτά που θα καθορίσουν την παραμονή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για την καλή εμφάνιση και νίκη και συγχαρητήρια προσωπικά στον κόουτς Φλεβαράκη, για την πολύ καλή εικόνα της ομάδας του. Η ομάδα μας παρουσίασε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι, διαμετρικά αντίθετα σε θέματα αγωνιστικής συμπεριφοράς. Στο δεύτερο ημίχρονο αντέδρασε και ανέβασε την επιθετικότητά της στην άμυνα και τη συγκέντρωσή της στο πλάνο και στα κομμάτια που θέλαμε να χτυπήσουμε την επίθεση. Στο πρώτο ημίχρονο, το κύριο χαρακτηριστικό του ήταν η χαώδης διαφορά στις δύο ομάδες σε θέματα ενθουσιασμού, διάθεσης, αποφασιστικότητας και ενέργειας. Αυτό αποτυπώθηκε στους 20 πόντους που έδωσε η ομάδα στον αιφνιδιασμό. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Κολοσσό και στον κόουτς Φλεβαράκη”.

Για το που θα κριθεί η παραμονή: “Δύο στοιχεία θα παίξουν ρόλο το ένα είναι το αγωνιστικό και το άλλο το εξωαγωνιστικό σκέλος. Το εξωαγωνιστικό έχει να κάνει με τη συνέπεια, την σταθερότητα και την υγεία στο διοικητικό περιβάλλον. Στο αγωνιστικό, οι ομάδες που θα δείξουν συνέπεια στις αρχές της αποφασιστικότητας, της διάθεσης και της ενέργειας μέχρι το τέλος, θα μείνουν στην κατηγορία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…