Κεντρική Basket League Κύμη Τσιάρας: “Έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχει ο Κουτσός”

Τσιάρας: “Έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχει ο Κουτσός”

giorgos tsiaras kymi rethymno

Για την αναμέτρηση με τον Χολαργό έγραψε στο προσωπικό του blog ο Γιώργος Τσιάρας. Ο σέντερ της Κύμης αναφέρθηκε στις 300 συμμετοχές στην Α1, ενώ μίλησε και για τον καινούριο προπονητή της ομάδας.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Γεια σας ξανά φίλοι μου,

Θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω το σημερινό μου μπλογκ με κάτι προσωπικό. Πριν λίγες ημέρες ένα άρθρο στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ανέφερε ότι στην αναμέτρηση της Κυριακής ανάμεσα στην Κύμη και τον Χολαργό θα συμπληρώσω 300 συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία μπάσκετ της χώρας. 300 συμμετοχές με 9 διαφορετικές ομάδες! Για να πω την αλήθεια δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι είχαν μαζευτεί τόσες πολλές!

Μία προς μία αυτές οι συμμετοχές ήταν ξεχωριστές για εμένα, από την πρώτη μέχρι την τελευταία και σε κάθε ένα ματς από αυτά έμπαινα στο παρκέ για να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου. Το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω μέχρι να φτάσει η ώρα που θα αποχωρίσω από την ενεργό δράση.

Στα αγωνιστικά θέματα, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο και ιδιαίτερο παιχνίδι με αντίπαλο τον Χολαργό. Ιδιαίτερο γιατί θα παρουσιαστούμε με ανανεωμένο αγωνιστικό πρόσωπο, καθώς έχουμε νέους παίκτες στο ρόστερ και νέο τεχνικό επιτελείο στον πάγκο. Καταρχάς, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόουτς Καστρίτη και τον κόουτς Βαρβούνη για όσα μας προσέφεραν και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Επιπλέον θέλω να καλωσορίσω στην ομάδα μας τους δύο νέους βοηθούς προπονητές μας, τον κόουτς Συμεωνίδη και τον κόουτς Πανούση, καθώς και να ευχηθώ καλή αρχή στα νέα του καθήκοντα στον κόουτς Ισίδωρο Κουτσό. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει σκληρά, γνωρίζει σε βάθος το αντικείμενο, είναι κοντά στους παίκτες και θεωρώ ότι άξιζε την ευκαιρία που πήρε και ότι έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχει.

Εμείς οι παίκτες πρέπει από την πλευρά μας να κάνουμε ότι μπορούμε για να τον βοηθήσουμε. Αυτές τις δύο εβδομάδες δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις για να κατανοήσουμε και να προσαρμοστούμε στην φιλοσοφία του νέου μας προπονητή και να εμφανιστούμε έτοιμοι στο παιχνίδι με τον Χολαργό.

Θα καταθέσουμε την καρδιά μας στο παρκέ, με μόνο στόχο την νίκη που θα μας δώσει ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια. Σε αυτήν μας την προσπάθεια θέλουμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας για να πανηγυρίσουμε μαζί την νίκη!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…