Κεντρική Διεθνή Τόμιτς: “Αν σκέφτεσαι το παρελθόν, δεν κάνεις κάτι”

Τόμιτς: “Αν σκέφτεσαι το παρελθόν, δεν κάνεις κάτι”

Τόμιτς

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με την Μπρέσια για το EuroCup έκανε ο Μίλαν Τόμιτς. Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα τόνισε πως πρέπει να μην σκέφτεσαι το παρελθόν αν θέλεις να κάνεις κάτι, αναφερόμενος στην ήττα από την Ιταλική ομάδα στον πρώτο γύρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Αν σκεφτόμαστε το παρελθόν, δεν θα καταφέρουμε κάτι. Δεν σκεφτόμαστε το πρώτο παιχνίδι. Σκεφτόμαστε πως η Μπρέσια είναι πιο δυνατή, καθώς ενισχύθηκε και με ένα παίκτη (σ.σ. Τζάρεντ Κάνιγχαμ). Είναι από τις δυνατές ομάδες της διοργάνωσης. Δεν σκεφτόμαστε τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων ή τα παιχνίδια που ακολουθούν στο πρόγραμμά μας. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι ο επόμενος αγώνας μας, κόντρα στην Μπρέσια».
Αυτό που ισχύει πάντως για τον Τόμιτς είναι πως ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα του με το EuroCup να βλέπει πλέον σιγά σιγά προς το Τοπ16. Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται στο 4-4 και η ιταλική ομάδα στο 3-5: “Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός. Θα αγωνιστούμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας και πρέπει να βγάλουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, ώστε να κερδίσουμε. Πρέπει να βγάλουμε δυναμική αντίδραση σε όλους τους τομείς, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, προκειμένου να βρούμε πολλούς εύκολους πόντους στο τρανζίσιον και στις κόντρα επιθέσεις. Όταν παίζεις εντός έδρας, αυτός είναι ο τρόπος για να πάρεις τα παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…