Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Το σχόλιο του Πασκουάλ για ενδεχόμενη μεταγραφή

Το σχόλιο του Πασκουάλ για ενδεχόμενη μεταγραφή

pasqual

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Νταρουσάφακα, ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε χαρούμενος για τη νίκη αλλά όχι από την εμφάνιση, τονίζοντας ότι υπάρχει ανισορροπία στο παιχνίδι του “τριφυλλιού”. Ο Καταλανός τεχνικός ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενίσχυσης.

“Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε σε γενικές γραμμές καλά. Ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Στην άμυνα ήμασταν εντάξει, εκμεταλλευτήκαμε τα πλεονέκτηματα, βρήκαμε καλάθια στον αιφνιδιασμό και πήραμε διαφορά έντεκα πόντων. Ξεκινήσαμε άσχημα στο τρίτο δεκάλεπτο με επτά εύκολους πόντους που δεχτήκαμε. Στα πρώτα επτά λεπτά παίξαμε σχετικά καλά και χάσαμε ελεύθερα σουτ και πολλά λέι απ. Μετά από τα 27 λεπτά του παιχνιδιού χάσαμε τον έλεγχο. Κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε τη λογική μας, κάναμε επιθετικά φάουλ, είχαμε νεύρα και με πίεση από τις τρεις ήττες δεν μπορούσαμε να παίξουμε καλά. Στα τελευταία τρία λεπτά παίξαμε καλή άμυνα και καταφέραμε να βάλουμε πόντους στο τρανζίσιον και να πάρουμε τη νίκη”, δήλωσε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός.

Για ποιο λόγο ενώ ξεκινάει καλά, ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια έχει προβλήματα σε άμυνα κι επίθεση: “Νιώθουμε κάποια πίεση λόγω των παιχνιδιών που έχουμε χάσει. Στην εξέλιξη των παιχνιδιών δυσκολευόμαστε να κλείσουμε τα ματς κι έχει ως αποτέλεσμα την αυξανόμενη πίεση και μας κάνει να κάνουμε περισσότερα λάθη. Επίσης έχουμε πρόβλημα στο ροτέισον λόγω των δύο απουσιών. Ο Αντετοκούνμπο δεν είναι σε άριστη κατάσταση σωματικά ενώ προσπαθεί να μας βοηθήσει. Υπάρχει ανισορροπία στο παιχνίδι μας. Ο Καλάθης χτύπησε στο τρίτο λεπτό του παιχνιδιού και συνέχισε να παίζει παρ’ όλα αυτά χωρίς να έχει την ίδια ταχύτητα που θα είχε. Έκανε προσπάθεια όπως πάντα για να βοηθήσει”.

Για το αν υπάρχει σκέψη ενίσχυσης: “Δεν κάνω ποτέ σχόλια δημοσίως γι’ αυτό. Μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει τίποτα σαν άμεση προοπτική. Περιμένουμε όλοι οι παίκτες να αναρρώσουν και να βελτιωθούμε το συντομότερο δυνατό και να επανέλθουμε στο επίπεδο που είχαμε άλλες στιγμές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…