Κεντρική Elite League Το μέταλλο νικητή του Ιπποκράτη του Κώστα Παπαδόπουλου

Το μέταλλο νικητή του Ιπποκράτη του Κώστα Παπαδόπουλου

papadopoulos

Σε τροχιά πλέι οφ έχει μπει ο Ιπποκράτης Κω. Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου κατάφερε να περάσει αλώβητη κι από την Αμαλιάδα, επικρατώντας του Κοροίβου με 86-79 στην παράταση, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2. Ο νεαρός Έλληνας τεχνικός κάνει εξαιρετική δουλειά στον πάγκο των νεοφώτιστων, μετρώντας τέσσερις νίκες στα πέντε παιχνίδια που τους έχει καθοδηγήσει. Η μοναδική ήττα, μάλιστα, των νησιωτών είναι από τον πανίσχυρο Ιωνικό στη Νίκαια.

Με ρεκόρ 4-1 στα τελευταία παιχνίδια, ο Ιπποκράτης έφτασε τις επτά νίκες και φιγουράρει στην τέταρτη θέση της κατάταξης παρέα με την Καστοριά.

Το σύνολο του Κώστα Παπαδόπουλου δείχνει να έχει μέταλλο και χαρακτήρα, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα του σε δύο “διπλά” στην παράταση, ένα κόντρα στο Πευκοχώρι στο ντεμπούτο του κι ένα το περασμένο Σάββατο στην έδρα του Κοροίβου. Παράλληλα, έχει εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας του, παίρνοντας άνετες νίκες κόντρα σε Χαρίλαο Τρικούπη και Καβάλα.

Τα πολύ δύσκολα τώρα ξεκινούν, πάντως, για τον Ιπποκράτη, ο οποίος καλείται να αποδείξει ότι είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα κόντρα σε ισχυρές ομάδες. Μετά τις γιορτές, υποδέχεται τον Ηρακλή, ενώ ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με Ερμή Αγιάς και Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Το σίγουρο είναι ότι το παρθενικό ταξίδι του Κώστα Παπαδόπουλου στο πρωτάθλημα της Α2 έχει ξεκινήσει με ιδανικό τρόπο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…