Κεντρική NBA Συγκλονιστικοί Ράπτορς, “άλωσαν” το Γκόλντεν Στέιτ! (vids)
NBA

Συγκλονιστικοί Ράπτορς, “άλωσαν” το Γκόλντεν Στέιτ! (vids)

curry lowry

Ο Καουάι Λέοναρντ βρισκόταν στον πάγκο, εξαιτίας ενός μικροτραυματισμού στον μηρό. Ο κόουτς των Ράπτορς, Νικ Νερς, ήταν “βυθισμένος” στο πένθος, εξαιτίας του θανάτου της μητέρας του μόλις δύο ημέρες πριν. Η ομάδα του Τορόντο προερχόταν από back-to-back παιχνίδι κι αντιμετώπιζαν τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς σε πλήρη δυναμική, πλην φυσικά του ΝτεΜάρκους Κάζινς. Τα προγνωστικά δεν φάνταζαν ιδανικά…

Κι όμως, οι Ράπτορς κυριάρχησαν απόλυτα μέσα στην Oracle Arena, νικώντας τους πρωταθλητές με 113-93 κι υποχρεώνοντάς τους στη 10η φετινή τους ήττα! Αυτή, μάλιστα, ήταν η πρώτη επιτυχία τους μέσα στο Όκλαντ από το 2004 ενώ πρόκειται για την πιο ευρεία νίκη της ιστορίας τους μέσα στην έδρα των “dubs”!

O Κάιλ Λάουρι βγήκε από τον “λήθαργο” της αιώνιας αστοχίας και πέτυχε 23 πόντους με 9/18 σουτ ενώ μοίρασε 12 ασίστ και δικαιολόγησε ξανά το γεγονός ότι είναι ο πρώτος πασέρ της χρονιάς. Ο Σερτζ Ιμπάκα ολοκλήρωσε το ματς με νταμπλ-νταμπλ (20 πόντοι, 12 ριμπάουντ) ενώ ο Ντάνι Γκριν σταμάτησε στους 15.

Από την άλλη, μόνο ο Κέβιν Ντουράντ ανήλθε στα στάνταρ του, με 30 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Ο Στεφ Κάρι “πάγωσε”, έχοντας 10 πόντους και 3/12 σουτ, χαλώντας το σερί των εκρηκτικών εμφανίσεών του, ο Κλέι Τόμπσον έφθασε τους 14 πόντους με 0/5 τρίποντα ενώ ο Κουιν Κουκ ήταν η μόνη αξιόπιστη λύση από τον πάγκο (13 πόντοι), σε ένα ματς που η διαφορά ήταν μονίμως διψήφια από τα μέσα της 2ης περιόδου ενώ, η μέγιστη απόσταση των δύο ομάδων ήταν οι 26 πόντοι!

Τα highlights του αγώνα

  • Γιάννης Αντετοκούνμπο NBA

    Τα αποτελέσματα του NBA

    Τί έγινε τα ξημερώματα στους αγώνες του NBA. Εκπληκτικός Γιάννης Αντετοκούνμπο με triple-d…
  • Πασκάλ Σιάκαμ

    Στους Πέισερς ο Σιάκαμ

    Ο Πασκάλ Σιάκαμ είναι και επίσημα παίκτης των Πέισερς Πολλές ήταν οι κουβέντες και τα άρθρ…
  • Σάσα Βεζένκοφ

    Τα αποτελέσματα του NBA

    Τί έγινε στα παιχνίδια του NBA τα ξημερώματα Συνολικά εννέα παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν τα…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…