Κεντρική NBA Σπουδαία εμφάνιση και ρεκόρ για τον Αντετοκούνμπο κόντρα στους Νικς (vid)
NBA

Σπουδαία εμφάνιση και ρεκόρ για τον Αντετοκούνμπο κόντρα στους Νικς (vid)

giannis antetokounmpo 9

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν δυσκολεύτηκε να κάνει και πάλι τη διαφορά, όντας ο κορυφαίος παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς στο μονοπάτι προς τη νίκη επί των Νιου Γιορκ Νικς. Ο “Greek freak”, μάλιστα, έφθασε σε αριθμητικά επίπεδα, τα οποία δεν έχει ξαναπιάσει ποτέ ταυτόχρονα σε ένα παιχνίδι!

Ειδικότερα, ο Έλληνας σούπερ-σταρ σταμάτησε στους 31 πόντους με 10/20 σουτ και 11/14 βολές ενώ κατέβασε 14 ριμπάουντ, μοίρασε 8 ασίστ κι έδωσε 4 τάπες στους αντιπάλους του, όλα αυτά σε σχεδόν 35 λεπτά συμμετοχής. Βάσει της μηχανής αναζήτησης παιχνιδιών του Basketball-reference, ουδεμία άλλη φορά στην καριέρα του έχει κατορθώσει να φτιάξει στατιστική γραμμή της τάξεως του 31-14-8-4 σε ένα ματς στην καριέρα του, κάτι που καθιστά την εμφάνισή του ακόμη πιο ξεχωριστή!

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αντετοκούνμπο έχει πετύχει +30 πόντους και στα 4 φετινά ματς εναντίον των Νικς ενώ έχει φθάσει στα επίπεδα των +30 πόντων και των +10 ριμπάουντ 12 φορές φέτος, σε σύνολο 33 συμμετοχών! Επίσης, οι 4 τάπες αποτελούν προσωπικό ρεκόρ για εκείνον φέτος ενώ πέτυχε τουλάχιστον 10 ελεύθερες βολές για 7η φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Γιάννης ήταν ο κορυφαίος σκόρερ, ριμπάουντερ, πασέρ και μπλοκέρ της ομάδας του, με διαφορά από τον δεύτερο σε όλες τις κατηγορίες. Τα κλασικά του drive προς το καλάθι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πρόγραμμα, με τον ηγέτη των Μπακς να κάνει χρήση του τεράστιου διασκελισμού του και του αργού δεύτερου βήματος. Επίσης, έδρασε ως σκρίνερ στο πικ-εν-ρολ ενώ δεν δίστασε να πάρει προσπάθειες από μέση και μακρινή απόσταση.

Τα highlights του Γιάννη Αντετοκούνμπο

https://www.youtube.com/watch?v=dcQO284grOg

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…