Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Σχίζας: “Μεγάλη πρόκληση για μας το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό”

Σχίζας: “Μεγάλη πρόκληση για μας το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό”

sxizas paok

Στο προσωπικό του blog για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό έγραψε ο Σταύρος Σχίζας. Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην ποιότητα των “πράσινων” και τόνισε πως είναι μεγάλη πρόκληση για την ομάδα του το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Σήμερα το πρωί και πριν από την προπόνηση της ομάδας, βρέθηκα κοντά στα παιδιά ακαδημιών μπάσκετ στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Έπαιξα μπάσκετ μαζί τους, το απόλαυσα πραγματικά. Αυτό το χαμόγελο που βλέπεις στα παιδικά πρόσωπα είναι η καλύτερη ανταμοιβή.

Εμείς οι αθλητές πρέπει να δίνουμε πίσω στην κοινωνία, ότι μπορεί ο καθένας και ειδικά αυτές τις ημέρες είναι ευκαιρία να βρεθούμε κοντά στα παιδιά και σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Μου αρέσει να ασχολούμαι με μικρά παιδιά.

Θυμάμαι όταν ήμουν μικρός στη Σαλαμίνα δεν είχαμε κάτι για να μάθουμε μπάσκετ και για αυτό αποφάσισα και κάνω κάθε καλοκαίρι εκεί το καμπ μου. Ξέρω ότι και με τον ΠΑΟΚ σχεδιάζουμε να κάνουμε αρκετά μέσα στις γιορτές και χαίρομαι για αυτό.

Στο μπάσκετ τώρα. Κάναμε μία τεράστια νίκη μέσα στην εβδομάδα με την Βενέτσια. Γνωρίζαμε ότι είναι μία ομάδα που τρέχει πολύ, ψάχνει τον αιφνιδιασμό, καταφέραμε και το ελέγξαμε αυτό. Θέλω να τονίσω ότι μας βοήθησε πολύ και ο κόσμος. Όταν μπαίνει στην εξίσωση και συμμετέχει στο παιχνίδι και ο κόσμος μας, όλα γίνονται πολύ δύσκολα για κάθε αντίπαλο.

Πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ κόσμο και την Κυριακή και θα είναι το ίδιο δύσκολη η ατμόσφαιρα και για τον Παναθηναϊκό. Εντάξει, πρόκειται για ομάδα άλλου επιπέδου, πολύ καλύτερη από την Βενέτσια, αλλά όσο περισσότερο κόσμο έχουμε τόσο καλύτερο για μας και τόσο δυσκολότερο για τον αντίπαλο.

Είναι μεγάλη πρόκληση για μας αυτό το παιχνίδι. Να κερδίσουμε την μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος. Γνωρίζουμε την ποιότητα του αντιπάλου, ξέρουμε ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολη η αποστολή μας, αλλά έχουμε βρει έναν καλό ρυθμό και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να μείνουμε στο παιχνίδι ως το τέλος και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…