Κεντρική Basket League Άρης “Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μην έρθω στο Παλέ…”

“Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μην έρθω στο Παλέ…”

tarnatoros aris

O Φάνης Ταρνατώρος δεν κρύβει την αγάπη του προς τον Άρη... Ο γενικός διευθυντής του Χολαργού που παλαιότερα ήταν παράγοντας των “κιτρίνων”, με αφορμή το παιχνίδι του Σαββάτου που θα γίνει στο Παλέ, δήλωσε στον “Fair Play FM 96,1”:

“Δεν έχω κρύψει ποτέ τα συναισθήματα μου και την ομάδα που στηρίζω. Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με τον Χολαργό ήξερα ότι θα έρθει αυτή η στιγμή. Τώρα θα πρέπει να το αντιμετωπίσω. Δεν μπορώ να έρθω στο γήπεδο και να κερδίσω τον Άρη στο Παλέ. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μην έρθω και να δω το παιχνίδι από την τηλεόραση. Θα πρέπει να βρω τρόπο να το διαχειριστώ. Δεν είμαι σίγουρος ακόμα αλλά εκεί κλείνω. Η ομάδα του Χολαργού το γνωρίζει. Η αλήθεια είναι αυτή και θα πρέπει να λέγεται. Για εμένα είναι πρώτη φορά που έρχομαι αντιμέτωπος με τον Άρη. Μετά από τόσα χρόνια είναι πολύ δύσκολο”.

Για τον Χολαργό: “Η ομάδα πάει πολύ καλά έως τώρα. Έχουμε κάνει τέσσερις νίκες. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα αγωνιστικό πρόσωπο”.

Για τον Άρη: ” Ζούμε στο παρελθόν. Ο Άρης χρόνια τώρα έχει πολλά προβλήματα. Τώρα υπάρχει ένας άνθρωπος που προσπαθεί να διορθώσει τα πράγματα. Η μονή κακή ήττα του Άρη θεωρώ ήταν από τον Πανιώνιο. Όλες οι υπόλοιπες είναι φυσιολογικές. Δεν παίζουν οι παίκτες του παρελθόντος. Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Είμαι πάντα δίπλα στον Άρη και βοηθάω όπου μπορώ. Η ομάδα θέλει ηρεμία και προσπάθεια. Θα μπορούσε η ομάδα να μην αλλάξει προπονητή. Η ομάδα έχει θέμα με τις μεταγραφές. Θα πρέπει να λέμε την αλήθεια στον κόσμο. Αυτή την στιγμή ο Άρης προσπαθεί να ξεφύγει από αυτή την κατάσταση. Ο νέος ιδιοκτήτης του Άρη κάνει πολύ καλή δουλειά”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…