Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πασκουάλ: “Για να κερδίσουμε τη Ρεάλ πρέπει να τα κάνουμε όλα σωστά”

Πασκουάλ: “Για να κερδίσουμε τη Ρεάλ πρέπει να τα κάνουμε όλα σωστά”

pascual

Δηλώσεις για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ο Τσάβι Πασκουάλ, κατά την άφιξη της ομάδας στην Ισπανία. Ο προπονητής του Παναθηναικού εξήγησε πως η ομάδα του πρέπει να τα κάνει όλα σωστά στο αυριανό (19/12, 22:00) παιχνίδι, ενώ τόνισε πως θα κυνηγήσουν τις πιθανότητες τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Η Ρεάλ είναι μία εκπληκτική ομάδα, που πέρυσι κέρδισε το τρόπαιο. Επίσης παίζουν πολύ καλά και μετά την ήττα τους στο ισπανικό πρωτάθλημα θα είναι συγκεντρωμένοι και πάρα πολύ επιθετικοί. Για να κερδίσουμε στη Μαδρίτη πρέπει να τα κάνουμε όλα σωστά. Είναι μία ομάδα, που σκοράρει 85 πόντους κατά μέσο όρο και εμείς από την πλευρά πρέπει να φερθούμε έξυπνα στην επίθεση, έχοντας διαφορετικό πλάνο όταν βρίσκεται στο παρκέ ο Ταβάρες.

Φυσικά πρέπει να παίξουμε καλά και στην άμυνα και εφόσον τα κάνουμε όλα αυτά, τότε θα έχουμε την ευκαιρία να νικήσουμε. Πρέπει να ελέγξουμε τα λάθη και τα συναισθήματά μας, καθώς όταν κάνεις λάθος, τρέχουν εξαιρετικά στον αιφνιδιασμό. Επίσης πρέπει να κοντρολάρουμε τα ριμπάουντ, αφού η Ρεάλ είναι πολύ καλή στα επιθετικά. Πρέπει να συνεχίσουμε, στα δύο τελευταία παιχνίδια δείξαμε καλύτερη εικόνα και κάναμε ένα βήμα μπροστά. Πρέπει να συνεχίσουμε και να ψάξουμε τις πιθανότητές μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…