Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Πασκουάλ: Η παραδοχή και τα ριμπάουντ

Πασκουάλ: Η παραδοχή και τα ριμπάουντ

pasqual

Στην ανωτερότητα της Ρεάλ Μαδρίτης και στα πολλά χαμένα ριμπάουντ στάθηκε ο Τσάβι Πασκουάλ, μετά τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού στην Ισπανία.

“Συγχαρητήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης για τη νίκη, ήταν ανώτερη από εμάς και κέρδισε δίκαια. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι, στη συνέχεια παλέψαμε, παίξαμε καλύτερα στην άμυνα και την επίθεση και προσπαθήσαμε να μπούμε στο ματς στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και στην αρχή του τέταρτου. Σε αυτό το σημείο οι βολές του Καμπάτσο και τα ριμπάουντ που πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης της έδωσαν την ευκαιρία να ξεφύγει. Προσπαθήσαμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος αλλά ήταν εμφανές πως η Ρεάλ ήταν πολύ καλύτερη από εμάς”, τόνισε ο Καταλανός τεχνικός.

Για τα ριμπάουντ: “Όταν χάνεις τα ριμπάουντ από την αρχή του παιχνιδιού δεν μπορείς να παίξεις. Από την αρχή χάναμε τα ριμπάουντ, δεν μπορέσαμε να τρέξουμε και να έχουμε τις κατοχές που θέλαμε. Κάναμε λίγα λάθη, όμως, έχοντας χάσει τόσα ριμπάουντ δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μπούμε στο παιχνίδι όπως θα θέλαμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…