Κεντρική NBA Οι κορυφαίες στιγμές του κυριαρχικού Γιάννη Αντετοκούνμπο! (vid)

Οι κορυφαίες στιγμές του κυριαρχικού Γιάννη Αντετοκούνμπο! (vid)

giannis antetokounmpo 4

Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε το ματς με δύο γρήγορα φάουλ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αποσπάστηκε από τον στόχο του, συνέχισε να είναι απολύτως επιθετικογενής κι έφθασε με επιτυχία στη γραμμή του τερματισμού. Ο Έλληνας σούπερ-σταρ οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στην “απόδραση” από το Ντιτρόιτ με 107-104 κι η ατομική του απόδοση δεν υστέρησε ούτε στο ελάχιστο.

Συγκεκριμένα, ο Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 32 πόντους, 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 τάπες σε 31 λεπτά. Ο λόγος που ο χρόνος συμμετοχής του ήταν ελαφρώς μειωμένος ήταν τα δύο φάουλ στα πρώτα λεπτά, τα οποία τον υποχρέωσαν να κάτσει στον πάγκο για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Συνολικά υπέπεσε σε 5 φάουλ αλλά και σε 6 λάθη αλλά τα τρομερά ποσοστά ευστοχίας του (15/21 σουτ, 2/2 βολές) ισοστάθμισαν την απόδοσή του.

Αυτό ήταν το 21ο νταμπλ-νταμπλ του Γιάννη για τη φετινή σεζόν σε σύνολο 27 αγώνων, το 11ο προσωπικό του ματς με +30 πόντους, καθώς και το 9ο παιχνίδι με +30 πόντους και +10 ριμπάουντ, βάσει του game log του ESPN. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντετοκούνμπο αριθμεί 6 παιχνίδια την τρέχουσα σεζόν, στα οποία έχει σουτάρει με πάνω από 70% στα σουτ εντός πεδιάς, χαρακτηριστικό δείγμα του κορυφαίου σκόρερ του NBA εντός της ρακέτας!

Ο Γιάννης είχε δύσκολο έργο απέναντι στους Μπλέικ Γκρίφιν και Άντρε Ντράμοντ αλλά κατόρθωσε να τα βγάλει πέρα. Ο σούπερ-σταρ του Μιλγουόκι έτρεξε στον αιφνιδιασμό σε πολλές περιστάσεις, ειδικά μετά από δικό του ριμπάουντ, τελειώνοντας φάσεις με τον κλασικό βηματισμό του προς το πλάι και πασάροντας στους ελεύθερους συμπαίκτες του στα πλάγια. Στο μισό γήπεδο, αξιοποίησε το πικ-εν-ρολ, φάσεις 1-on-1 αλλά και το παιχνίδι με πλάτη, ώστε να πάρει αυτό που θέλει ενώ, πέτυχε μια σειρά κρίσιμων καλαθιών στα τελευταία λεπτά, “σπρώχνοντας” την ομάδα του στην επιτυχία.

Τα highlights του Γιάννη Αντετοκούνμπο

https://www.youtube.com/watch?v=toYjHCA0ujA

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τα ματς με Μπαρτσελόνα

Στη διάθεση του κόσμου από αύριο τα εισιτήρια με Μπερτσελόνα, ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. …