Κεντρική NBA Ο Γιάννης “διαλύει” τον Γκρίφιν (και τον Ντράμοντ) στο top-10! (vid)
NBA

Ο Γιάννης “διαλύει” τον Γκρίφιν (και τον Ντράμοντ) στο top-10! (vid)

giannis griffin

Επρόκειτο για μια σύγκρουση “τιτάνων”, όπως την περιέγραψε ο πολυαγαπημένος εκφωνητής του top-10. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε εναντίον του Μπλέικ Γκρίφιν στο ποστ αλλά ο Έλληνας σούπερ-σταρ έχει πλέον τη δύναμη και τα skills για να τα βάλει απέναντι στους κορυφαίους, πολύ απλά γιατί ανήκει στους κορυφαίους!

Κάπως έτσι, ο Γιάννης επιτέθηκε με ωμή δύναμη, πάτησε και με τα δύο πόδια στις μύτες κι έβαλε τον Γκρίφιν μέσα στο καλάθι, καρφώνοντας δυναμικά στο πρόσωπό του! Η φάση αυτή ήταν αρκετή για να του χαρίσει τη 2η θέση στο σημερινό top-10.

Ο Αντετοκούνμπο, βέβαια, δεν αρκέστηκε εκεί. Στην τελευταία φάση της 1ης περιόδου, επιβλήθηκε κατά κράτος και του έτερου σταρ του Ντιτρόιτ, Άντρε Ντράμοντ! Ο ηγέτης των Μπακς έπιασε στον ύπνο την άμυνα των Πίστονς στο πικ-εν-ρολ και πήγε από τα αριστερά, με τον Ντράμοντ να αποτελεί το τελευταίο “οχυρό”. Η προσπάθειά του, όμως, ήταν μάταιη, με τον Έλληνα σούπερ-σταρ να προσαρμόζει το κορμί του στον αέρα και να τραντάζει τη στεφάνη με το δεξί χέρι (με το αριστερό κατέβαζε το χέρι του Ντράμοντ…).

Στην κορυφή της λίστας αναπαύεται το νικητήριο τρίποντο του Πολ Τζορτζ, στο τελευταίο καλάθι της επικής εμφάνισής του (περισσότερα εδώ). Ακόμη, ξεχωρίζουν τα απίθανα φόλοου των Άντριου Γουίγκινς και Άαρον Γκόρντον, η “πτήση” του Λόνζο Μπολ αλλά και το κάρφωμα-“δυναμίτης” του Ράσελ Γουέστμπρουκ!

Το top-10 της ημέρας (5/12)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…