Κεντρική NBA Ο Γιάννης έλειπε, οι Μπακς… κεντούσαν! (vid)

Ο Γιάννης έλειπε, οι Μπακς… κεντούσαν! (vid)

thon maker

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έδωσε το παρών στην αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς εναντίον των Κλίβελαντ Καβαλίερς, σε μια απόφαση της τελευταίας στιγμής. Ο Έλληνας σούπερ-σταρ ένιωσε ενοχλήσεις στον λαιμό, χάνοντας το 2ο φετινό του παιχνίδι αλλά αυτό δεν εμπόδισε τα “ελάφια” από το να επικρατήσουν με άνεση των αντιπάλων τους με 108-92, σημειώνοντας την 3η νίκη τους στα τελευταία 4 ματς.

Το Μιλγουόκι κυριάρχησε μέσα στη ρακέτα καθ’όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ενώ είχαν 11/21 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο, κάνοντας την κατάσταση απλούστερη εξαρχής. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα 18 πόντων από το πρώτο ημίχρονο, αύξησαν την απόσταση μέχρι τους 26 πόντους και “άραξαν” στο φινάλε, με κανέναν παίκτη να μην ξεπερνά τα 29 λεπτά συμμετοχής!

Ο Έρικ Μπλέντσο ήταν ο κορυφαίος του αγώνα με 20 πόντους, 12 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4/5 τρίποντα σε 28 λεπτά συμμετοχής, ο Μάλκολμ Μπρόγκντον σταμάτησε στους 18 ενώ ο Στέρλινγκ Μπράουν πρόσφερε τόνους ενέργειας με την άμυνά του στη 2η περίοδο, πετυχαίνοντας και 12 πόντους.

Το παιχνίδι αυτό περιελάμβανε και νέες παρουσίες, με τον Τζορτζ Χιλ (13 λεπτά συμμετοχής, 2 πόντοι, 2 ασίστ) αλλά και τον Τζέισον Σμιθ (4 ριμπάουντ σε 5 λεπτά) να ρίχνονται για πρώτη φορά στη “μάχη” με τη φανέλα των Μπακς. Ο Χιλ, μάλιστα, έτυχε να κάνει ντεμπούτο εναντίον της προηγούμενης ομάδας του, όπως συνέβη, άλλωστε και με τον Μάθιου Ντελαβεντόβα, ο οποίος ακολούθησε την αντίθετη διαδρομή και κατέληξε στους Καβς.

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…