Κεντρική Γυναίκες Παντελάκης: “Δεν αναζητάμε τίποτα άλλο πέρα από την νίκη”

Παντελάκης: “Δεν αναζητάμε τίποτα άλλο πέρα από την νίκη”

olympakos gunaikes

Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του ήττα από την Καρόλο στην Euroleauge, και πια στρέφει όλο του το ενδιαφέρον στο παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στην Νίκη Λευκάδας (15/12, 12:00), με μοναδικό στόχο να διατηρήσει το αήττητο.

Ο Γιώργος Παντελάκης σε δηλώσεις που έκανε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, τόνισε:

“Είναι ένα ακόμα ματς για το ελληνικό πρωτάθλημα και εμείς δεν αναζητάμε τίποτα άλλο από τη νίκη και τη συνέχιση του αήττητου ρεκόρ μας. Προερχόμαστε από την αναμέτρηση με την Carolo και όσα μας δίδαξε αυτό το ματς. Θέλουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια. Προέχει όμως η Νίκη Λευκάδας που είναι μία καλή ομάδα και θέλουμε να πάρουμε και αυτό το θετικό αποτέλεσμα στην Α1. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς και στο πλάνο μας και στη συνέχεια θα δούμε τις επόμενες υποχρεώσεις μας σε Ευρωλίγκα και Κύπελλο Ελλάδας που ακολουθούν”.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως από το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά και με τον Πρωτέα Βούλας στο Κύπελλο, θα μαζευτούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα παραδοθούν στον σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και φίλων ΑμεΑ Δ.Μακεδονίας “Ηλιαχτίδα”, στον σύλλογο “Αγάπη για το παιδί”και στον σύλλογο “Μακρυγιάννης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας στον 5ο τελικό

Στις 13:30 αντί για τις 15:00 θα διεξαχθεί την Κυριακή, ο 5ος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό…