Κεντρική Basket League ΑΕΚ Mπάνκι σε νεαρό: “Είσαι πολύ τυχερός που είδες δύο τίτλους της ΑΕΚ” (vid)

Mπάνκι σε νεαρό: “Είσαι πολύ τυχερός που είδες δύο τίτλους της ΑΕΚ” (vid)

paidi

Ενας μικρός φίλος της ΑΕΚ, ο Αργύρης, “τράβηξε” τα βλέμματα στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Πήρε θέση δίπλα στον Λούκα Μπάνκι ο οποίος ήταν πολύ φιλικός απέναντί του. “Πού δουλεύεις εσύ; Σε site ή σε εφημερίδα;” είπε χαριτολογώντας και ο μικρός απάντησε “σε site”.

Βλέποντας το μπλουζάκι του που έγραφε “Fear the Queen” ο κόουτς της ΑΕΚ ενθουσιάστηκε ενώ ρώτησε τον νεαρό ποια ήταν η αγαπημένη του στιγμή με την “Ενωση” και απάντησε η κατάκτηση των δύο τίτλων πέρυσι. Εν συνεχεία ο Μπάνκι είπε:

“Είσαι πολύ τυχερός, γιατί και σε αυτή την ηλικία έχεις δει την ΑΕΚ να κερδίζει δύο τίτλους σε μια χρονιά. Σήμερα ήταν το τελευταίο ματς για το 2018. Δεν χρειάζεται να σας το πω εγώ, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε όσους φόρεσαν την φανέλα της ΑΕΚ αυτή τη χρονιά. Ήταν τεράστια τιμή γι’ αυτούς. Σίγουρα και για την διοίκηση, τους αθλητές, τους προπονητές Μανωλόπουλο και Σάκοτα, που έχουν συνεισφέρει για να δημιουργηθεί μια χρονιά που δεν μπορεί να ξεχαστεί, ούτε να επαναληφθεί εύκολα. Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσω να ζήσεις ξανά ένα τέτοιο όνειρο. Σου λέω μόνο καλή χρονιά και πήγαινε να κοιμηθείς για όνειρα γλυκά!”.

Δείτε μετά το 14.45

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…