Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Μούρτος: “Δώρο στους φιλάθλους μας η νίκη”

Μούρτος: “Δώρο στους φιλάθλους μας η νίκη”

spiros mourtos ifaistos limnou

Στο προσωπικό του blog για την αναμέτρηση με την Κύμη έγραψε ο Σπύρος Μούρτος. Ο παίκτης του Ηφαίστου αναφέρθηκε στην πίκρα που άφησε η ήττα από τον Χολαργό, ενώ τόνισε πως όλοι στην ομάδα θέλουν να κάνουν δώρο μια νίκη στον κόσμο στο αυριανό (22/12) ματς.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Καλησπέρα σε όλους,

Τις τελευταίες ημέρες προετοιμαστήκαμε για την αναμέτρηση με την Κύμη με μία πικρή γεύση από το αποτέλεσμα στο ματς με το Χολαργό καθώς εκεί που φτάσαμε θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το πρώτο μας «διπλό» στη Betshop Basket League. Παράλληλα έχουμε πεισμώσει καθώς υπάρχουν φορές που αδικούμε τους εαυτούς μας και την σκληρή δουλειά που κάνουμε.

Είναι δεδομένο πώς δεν θέλουμε να επαναλάβουμε τα λάθη που έχουμε κάνει στα προηγούμενα παιχνίδια και κυρίως να είμαστε συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα κόντρα στην Κύμη. Θέλουμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας καθώς θα βρούμε μπροστά μας μία ομάδα που έχει ανάγκη τις νίκες και αν της το επιτρέψουμε μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από τη βαθμολογική θέση της Κύμης και να κοιτάξουμε το δικό μας στόχο.

Όπως θα έχετε ενημερωθεί σε ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι το κλειστό «Νίκος Σαμαράς» θα είναι κατάμεστο. Είναι πολύ σημαντική η υποστήριξη που έχουμε από τον κόσμο της Λήμνου και είναι μια καλή ευκαιρία να τους ευχαριστήσουμε παίζοντας καλό μπάσκετ σε συνδυασμό με το θετικό αποτέλεσμα. Να τους κάνουμε κι εμείς ένα δώρο ενόψει εορτών. Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ σε όλους καλά Χριστούγεννα και να υπάρχει υγεία σε όλο τον κόσμο!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …