Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Λάσμε: “Αυτά μας είπε ο Πιτίνο”

Λάσμε: “Αυτά μας είπε ο Πιτίνο”

lasme

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία σπουδαία νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και είχε σε πολύ καλή μέρα τον Στεφάν Λάσμε. Ο σέντερ του τριφυλλιού μίλησε για το ματς, ενώ ανέφερε κι αυτά που τους είπε ο Πιτίνο πριν το σημερινό αγώνα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη Nova:

“Η αλλαγή προπονητή φέρνει πάντα μία διαφορετική ενέργεια στην ομάδα. Παλέψαμε, παίξαμε ως ομάδα, ξέραμε ότι δεν είχαμε άλλα περιθώρια. Έπρεπε να νικήσουμε και πρέπει να βελτιωθούμε”.

Για το αν βλέπει ότι η ομάδα κάνει restart: “Νιώθουμε έτσι. Προσπαθήσαμε να κάνουμε όλα όσα μας είπε ο προπονητής τις τελευταίες ώρες. Ξέραμε πως έπρεπε να μπούμε στο παρκέ για να κερδίσουμε, δεν είχαμε άλλη επιλογή. Αυτό που μας έδωσε τη νίκη ήταν η ενέργεια και η συγκέντρωση. Πολλοί έκαναν το παραπάνω βήμα για την ομάδα”.

Για αυτά που ζήτησε ο Ρικ Πιτίνο: “Μας μίλησε για την άμυνα. Μας είπε ότι πρέπει να πιέσουμε περισσότερο την μπάλα, να βάζουμε τα χέρια μας και να παλέψουμε για κάθε μπάλα. Μας είπε να δείξουμε μεγαλύτερη διάθεση και ενέργεια. Αυτό ήταν το βασικό που μας ζήτησε να κάνουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…