Κεντρική Basket League Κύμη Κουτσός: “Προχωράμε όπως είμαστε”

Κουτσός: “Προχωράμε όπως είμαστε”

Κύμη συνεχίζει την κακή της πορεία στο πρωτάθλημα και υπέστη ακόμη ήττα αυτήν τη φορά από τον Ήφαιστο. Ο προπονητής της ομάδας, Ισίδωρος Κουτσός, μετά το ματς τόνισε ότι η ομάδα του δεν θα προβεί σε καμία αλλαγή στο ρόστερ και θα πορευτεί με τους παίκτες που έχει ήδη.

Αναλυτικά:

Εμφανιστήκαμε στο γήπεδο, πάρα πολύ ανταγωνιστικοί και με σχέδιο. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και το καταφέραμε στα πρώτα 17 λεπτά. Στη συνέχεια υπήρξε ένα κενό διάστημα περίπου οκτώ-εννέα λεπτών που στην ουσία μας στοίχισε. Ήταν το κομμάτι όπου ο κόσμος μπόρεσε και μπήκε πιο εύκολα στο παιχνίδι. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα μπόρεσε να επιστρέψει, πλησίασε και προσπάθησε να κάνει την ανατροπή. Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να μειώσουμε τα κενά διαστήματα όπου υπάρχουν οι περισσότεροι πόντοι από την αντίπαλη ομάδα. Είναι ένα κομμάτι που παρότι κύλησε καλά την προηγούμενη εβδομάδα στις προπονήσεις δεν μεταφράστηκε στην απόδοσή μας στο ματς. Καλούμαστε να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Άρη που για εμάς είναι τελικός.

Από τους κύριους στόχους μας ήταν να περιορίσουμε το αμυντικό transition του Ηφαίστου και να προσπαθήσουμε μέσα από δύο παίκτες στη θέση «5» και «3», να είμαστε καλοί και ανταγωνιστικοί στα ριμπάουντ. Αυτό το κομμάτι δεν το καταφέραμε με συνέπεια ο Ήφαιστος να πετύχει πόντους από δεύτερες ευκαιρίες και αυτό μας στοίχισε. Όπως επίσης, στο σημείο όπου υπήρξαν τρεις-τέσσερις συνεχόμενες επιθέσεις όπου η ομάδα μου είχε λάθος απόφαση και ο αντίπαλος μας το εκμεταλλεύτηκε πετυχαίνοντας εύκολους πόντους στο transition”.

Για το αν θα κάνουν κάποια αλλαγή στο ρόστερ τους: “Προχωράμε όπως είμαστε κι εμπιστευόμαστε τους παίκτες που έχουμε. Η ομάδα είναι πληγωμένη από τις συνεχόμενες ήττες και προσπαθούμε να ενθαρρύνουμε τους παίκτες για να πάμε όλοι μαζί στο επόμενο ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…