Κεντρική Basket League Κύμη Κουτσός: “Να σταθούμε όρθιοι και ενωμένοι”

Κουτσός: “Να σταθούμε όρθιοι και ενωμένοι”

isidoros koutsos kimi

Ο Ισίδωρος Κουτσός κάθισε για πρώτη φορά σαν πρώτος προπονητής στον πάγκο της Κύμης, αλλά δεν μπόρεσε να συνδυάσει το ντεμπούτο με νίκη, καθώς ηττήθηκε από την Κύμη. Ο Έλληνας τεχνικός μετά το ματς σημείωσε ότι πρέπει να σταθούν όρθιοι και ενωμένοι.

Αναλυτικά:

“Για εμάς ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πολύ αγχωτικό όπως αποδείχτηκε. Ήμασταν πολύ άστοχοι στο δίποντο, δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και εξαιτίας αυτού δεν μπορέσαμε να τρέξουμε το γήπεδο και να βάλουμε πόντους στον αιφνιδιασμό. Είχαμε την ατυχία ο Λιούις να είναι άρρωστος με πυρετό μέσα στην εβδομάδα, ενώ έκανε και δύο γρήγορα φάουλ σήμερα και για αυτό δεν μπόρεσε να μας βοηθήσει όσο θα θέλαμε. Δείχνει όμως στοιχεία ότι μπορεί να «κουβαλήσει» την ομάδα και να μας βοηθήσει, όμως ίσως αυτό να μην είναι αρκετό σε κάποιες στιγμές.

Έχουμε μπροστά μας πολύ μακρύ ταξίδι και ο δρόμος μας θα είναι δύσκολος. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να σταθούμε όρθιοι, να μείνουμε ενωμένοι και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ως τελικό. Γνώριζα πολύ καλά την κατάσταση της ομάδας όταν ανέλαβα, δεν πρόκειται να τα παρατήσω ούτε εγώ ούτε οι παίκτες μου και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο στο επόμενο μας παιχνίδι με το Ρέθυμνο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης!

H Κύμη εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τους λόγους που αποχωρεί από τη Bas…