Κεντρική Basket League Κοντά στα παιδιά οι παίκτες του Άρη

Κοντά στα παιδιά οι παίκτες του Άρη

48394764 1566343736843119 2519697221952208896 o

Μια ωραία επίσκεψη για τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, καθώς υποδέχτηκαν την μπασκετική ομάδα του Άρη όπου μοίρασε χαμόγελα στους μικρούς φίλους.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

”Για μια ακόμη χρονιά, την έβδομη συνολικά η ομάδα του Άρη επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και μοίρασε χαμόγελα και δώρα, στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική και Παιδοχειρουργική Κλινική. Την ομάδα μας που είχε επικεφαλής τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου κ. Βασίλης Παππάς, ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου «Η Αντηρίδα», γιατροί και εργαζόμενοι. Τα μέλη του Άρη δεν παρέλειψαν να ευχηθούν στα παιδιά ταχεία ανάρρωση αλλά και να μοιράσουν ευχές για τις γιορτινές μέρες που έρχονται.

Ο κ. Παππάς παρέλαβε μια μπάλα και μια φανέλα της ομάδας μας, αμφότερες υπογεγραμμένες από τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Ο κ. Βασίλης Παππάς αναφέρθηκε στην επίσκεψη των «κίτρινων» στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, τονίζοντας: «Η ομάδα του Άρη συνεπής, ήρθε και φέτος να μοιράσει χαρά πρωτίστως και δώρα στα παιδάκια, τα οποία περιμένουν με πολύ μεγάλη αγάπη και χαρά αυτή την επίσκεψη. Είναι μια κίνηση που δίνει κουράγιο στα παιδιά μας και τα βοηθάει, όπως λένε και οι γιατροί μας, να γίνουν γρηγορότερα καλά. Για τα μεγαλύτερα παιδιά, κάποιοι παίκτες αποτελούν πρότυπα και σας διαβεβαιώνω πως γίνονται πιο γρήγορα καλά. Και μόνο γι’ αυτό αξίζει ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και πολλές ευχές στην ομάδα του Άρη. Τους ευχόμαστε να έχουν μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα».

Ο Δημήτρης Βεργίνης, εκπροσωπώντας τους παίκτες του Άρη υπογράμμισε: «Για μας αυτή η επίσκεψη είναι ό,τι λιγότερο μπορούμε να κάνουμε αυτές τις γιορτινές μέρες. Να δώσουμε χαρά στα παιδιά, διότι πραγματικά το έχουν ανάγκη. Νομίζω ότι θα πρέπει όχι μόνο τις γιορτινές μέρες, αλλά και στη διάρκεια της χρονιάς ο καθένας να βοηθάει με τον τρόπο του, γιατί φεύγοντας από εδώ καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία. Και όταν βλέπεις ειδικά παιδιά που είναι σε μια δύσκολη φάση της ζωής τους, θα πρέπει όλοι μας να βοηθάμε με τον τρόπο μας, γιατί το χρειάζονται πραγματικά.

Ήρθαμε να δώσουμε λίγη χαρά μέσα στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Μιλήσαμε μαζί τους, φωτογραφηθήκαμε. Κάποια παιδιά υποστήριζαν τον Άρη, αλλά διαφορετική ομάδα. Δεν έχει σημασία όμως. Εμείς κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και αυτό που θέλαμε ήταν να βρεθούμε δίπλα τους αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάνε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Κώνστας
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…