Κεντρική A2 Γιατι τα παιχνίδια κύριοι πρέπει να είναι μια γιορτή!

Γιατι τα παιχνίδια κύριοι πρέπει να είναι μια γιορτή!

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι αναμένεται να γίνει την ερχόμενη αγωνιστικη στην έδρα του Ερμή Αγιάς. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα αναμένεται να τιμήσει τον Βασίλη Αγγελακόπουλο, έναν παίκτη κόσμημα για την Α2.

Επίσης, θα γίνει μια πολύ ωραία γιορτή στον πνεύμα των ημερών, δείγμα του ότι ο Ερμής Αγιάς Λάρισας θέλει να αφήσει τη δική του σφραγίδα στο μπάσκετ της Θεσσαλίας κα φροντίζει ο αγώνας με τον Ηρακλή να είναι μια γιορτή για όλους. Την παρουσίαση μάλιστα θα κάνει η Ελένη Κρεμλίδου.

Με δεδομένη τη δυναμική του Ηρακλή, αλλά και τη δική του οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, αναμένεται να κλείσει η χρονιά για την Α2 με ένα παιχνίδι διαφήμιση. Είναι όλα πολύ εύκολα, όταν υπάρχει μια στοιχειώδης οργάνωση και οικονομική συνέπεια σε ομάδες που έχουν κόσμο, ιστορία και φιλοδοξία, όπως είναι ο Ηρακλής, αλλά και όπως είναι ο Ερμής Αγιάς/Λάρισας, που δείχνει μια πολύ καλή εξωστρέφεια και αυτονομία, όντας στις τρεις πρώτες θέσεις. Και φυσικά μιλάμε για έναν αγώνα που θα έχει φιλάθλους και των δυο ομάδων, αφού πολύ δύσκολα ο Ηρακλής δε θα έχει φιλάθλους μαζί του.

Και επειδή οι αγώνες Ηρακλής-Ιωνικός Νικαίας και Ερμής-Ιωνικός είχαν μια πολύ ωραία εξέλιξη, είναι καθήκον και της ΕΟΚ, να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό πλαίσιο για αυτό το πολύ ωραίο Πρωτάθλημα. 

Και επίσης πολλές ήταν οι φωνές για τη διαιτησία την 10η αγωνιστική, οπότε θα πρέπει να γίνουν σεβαστά τα παράπονα των ομάδων και να τηρηθούν ίσοι κανόνες, ώστε να μην απειληθεί η αξιοπιστία και η ανταγωνιστικότητα του Πρωταθλήματος.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Φενέρμπαχτσε: Στην Τουρκία ο Σάσα Τζόρτζεβιτς

Εδώ και λίγες ημέρες έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα είναι ο νέος κόουτ…