Κεντρική Διεθνή Γιάνγκ: “Σημαντικό για μένα να επιστρέψω στο μπάσκετ”

Γιάνγκ: “Σημαντικό για μένα να επιστρέψω στο μπάσκετ”

young

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Αβελίνο πραγματοποίησε ο Πάτρικ Γιάνγκ. Ο θηριώδης σέντερ μίλησε για την μεταγραφή του στην Ιταλική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά τους τραυματισμούς που αντιμετώπισε στο παρελθόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ήταν ένα μακρύ ταξίδι μέχρι να έρθω εδώ στην Αβελίνο. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό και είμαι ευγνώμων στην ομάδα γι’ αυτήν την νέα ευκαιρία στην καριέρα μου. Τώρα, το μόνο που θέλω είναι απλώς να επικεντρωθώ στην δουλειά μου και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό μέσα στο γήπεδο. Ευχαριστώ τον Αλμπεράνι και όλη την ομάδα που με ήθελε εδώ και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για την αγάπη που μου έδειξαν από την πρώτη στιγμή οι οπαδοί. Η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη.

Οι φίλοι της Αβελίνο αγαπούν πάρα πολύ την ομάδα. Αυτήν την στιγμή η Αβελίνο είναι η καλύτερη ευκαιρία για μένα, καθώς μπορώ να παίξω δίχως πράγματα να μου αποσπούν την προσοχή και θα έχω την απόλυτη στήριξη των οπαδών, των συμπαικτών μου και του προπονητικού επιτελείου του συλλόγου. Ήταν σημαντικό για μένα να επιστρέψω στο μπάσκετ σε μια ανταγωνιστική ομάδα που θέλει να διεκδικήσει τρόπαια. Από τον τελευταίο μου τραυματισμό προπονούμαι διαρκώς και συνεχίζω κάθε μέρα να το κάνω, προκειμένου να επιστρέψω σε υψηλά αγωνιστικά επίπεδα.

Αναμφίβολα, θα χρειαστεί χρόνος μέχρι να καταφέρω να το πετύχω και να προσαρμοστώ σε υψηλούς ρυθμούς αγώνων. Ωστόσο, με την σωστή καθοδήγηση και συγκέντρωση όλα μπορούν να επιτευχθούν. Είμαι εδώ, είμαι διαθέσιμος για τον προπονητή και την ομάδα. Δεν είχα την ευκαιρία ακόμα να μιλήσω με τον προπονητή σχετικά με το τακτικό κομμάτι, όμως είμαι εδώ για να κάνω αυτό που έκανα πάντα. Θα προσπαθήσω να βγάλω ενέργεια και σταθερότητα κάτω από τα καλάθια και να κερδίσω όσο το δυνατόν περισσότερα ριμπάουντ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…