Κεντρική Elite League Εθνικός: Ο σταθερός και καθοριστικός Νίκος Μαραγκίδης (vid)

Εθνικός: Ο σταθερός και καθοριστικός Νίκος Μαραγκίδης (vid)

nickos maragkidis ethnikos apollon patras

Ο Εθνικός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε της Ευρώπης Πευκοχωρίου με 84-80. Κορυφαίος για την ομάδα του Πειραιά ήταν ο Βασίλης Τζίμης, ενώ σ΄ακόμη ένα παιχνίδι καθοριστικός ήταν ο Νίκος Μαραγκίδης.

Ο παίκτης του Εθνικού σ΄ακόμη ένα παιχνίδι ήταν διψήφιος και σημείωσε καθοριστικούς πόντους και οδήγησε την ομάδα του Ηλία Μανδραγού στο πρώτο της ροζ φύλλο αγώνα. Ο Νίκος Μαραγκίδης κόντρα στην Ευρώπη Πευκοχωρίου σημείωσε συνολικά 10 πόντους, τους 8 από αυτούς στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Μαραγκίδης είχε τραυματιστεί και είχε λείψει από τον αγώνα του Εθνικού την έβδομη αγωνιστική. Ο παίκτης του Εθνικού από την επιστροφή του και μετά δείχνει ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και είναι ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας του Πειραιά. Ο Μαραγκίδης στα τελευταία τρία παιχνίδια μετράει 9, 15 και 10 πόντους αντίστοιχα, με τους περισσότερους εξ αυτών να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο και σε καθοριστικά σημεία.

Στο παιχνίδι με το Πευκοχώρι, πέτυχε στο φινάλε της τρίτης περιόδου buzzer beater λέι απ και έδωσε αέρα τριών πόντων στον Εθνικό. Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν βγήκε δευτερόλεπτο από το παρκέ και με κερδισμένα φάουλ και εύστοχες βολές έκανε μεγάλη ζημιά στους αντιπάλους του.

Δείτε όσα έκανε κόντρα στο Πευκοχώρι:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…