Κεντρική Elite League Εθνικός: Ο καθοριστικός Νίκος Μαραγκίδης

Εθνικός: Ο καθοριστικός Νίκος Μαραγκίδης

nickos maragkidis ethnikos apollon patras

Ο Εθνικός παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, καθώς σε οχτώ αγωνιστικές μετράει οχτώ ήττες. Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, η ομάδα του Πειραιά πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα διεκδίκησε την πρώτη της νίκη.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Νίκολα Στανόγεβιτς, ο οποίος πραγματοποίησε μαγική εμφάνιση (30 πόντους, 13 ριμπάουντ). Καθοριστική παρουσία, για να γυρίσει το ματς στα τελευταία λεπτά του αγώνα, είχε και ο Νίκος Μαραγκίδης. Ο παίκτης του Εθνικού ύστερα από δύο εβδομάδες εκτός λόγω τραυματισμού, επέστρεψε δριμύτερος και έδειξε ότι σταδιακά ανεβαίνει και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του Πειραιά.

Ο Νίκος Μαραγκίδης κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας σημείωσε συνολικά 9 πόντους και στο τέλος, που ο Εθνικός έκανε την αντεπίθεση του, ήταν καθοριστικός και μαζί με τον Νίκολα Στανόγεβιτς πήγαν να κάνουν την ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους.

Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής δεν “φοβήθηκε” στο τέλος να πάρει προσπάθειες και δυσκόλεψε τους αντίπαλους αμυντικούς. Ο Μαργκίδης “χτύπησε” δύο φορές μέσα στη ρακέτα και ανάγκασε τους αντιπάλους του να του κάνουν φάουλ για να τον σταματήσουν. Ο παίκτης του Εθνικού ήταν ψύχραιμος από τη γραμμή τω βολών και με 4/4 βοήθησε την ομάδα του να πλησιάσει στο σκορ.

Ο Μαραγκίδης, όμως, βοήθησε και αμυντικά την ομάδα του, καθώς έβγαλε μία εξαιρετική άμυνα πάνω στον Αντόν Καζαρνόφσκι και στη συνέχεια ο Νίκολα Στανόγεβιτς πέτυχε το μεγάλο τρίποντο, με το οποίο ο Εθνικός μείωσε σε 79-77. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής του Εθνικού απέδειξε κόντρα στον Απόλλωνα ότι ανεβάζει σταδιακά την απόδοση του και στη συνέχεια θα δώσει ακόμη περισσότερες λύσεις στον Εθνικό.

Δείτε τα κατορθώματα του Νίκου Μαραγκίδη:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…