Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Δεν πετάει πετσέτα

Δεν πετάει πετσέτα

giannakopoulos 1

Από τη στιγμή που άρχισε να φαίνεται ότι ο Τσάβι Πασκουάλ έκλεισε τον κύκλο του στον Παναθηναϊκό (και δεν αναφέρομαι στις τελευταίες ώρες), ένα όνομα κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά στέκια. Όνομα Έλληνα προπονητή, όχι καταξιωμένου, ο οποίος προβάλλεται από… κολλητούς μέσω facebook. Είναι δεδομένο πως τέτοια απόφαση θα είναι σαν να πετά πετσέτα ο ΔημήτρηςΓιαννακόπουλος, που –βεβαίως- δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, καθώς ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η απόλυση του Καταλανού κόουτς.

Στην ατζέντα του υπάρχουν ουκ ολίγα ονόματα προπονητών, δύο εκ των οποίων από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Ο ένας με τεράστια εμπειρία στο κολεγιακό μπάσκετ, ένα από τα πιο ισχυρά brand των ΗΠΑ, ο οποίος θα είχε κάνει ακόμα μεγαλύτερα πράγματα στην καριέρα του, αν δεν είχε εμπλακεί σε σκάνδαλο, που θόλωσε την εικόνα του. Όχι και την προπονητική του αξία. Το όνομά του: Ρικ Πιτίνο.

Ο άλλος έχει εμπειρία (και από το ευρωπαϊκό μπάσκετ), είναι στην πρώτη 10άδα των προπονητών με τις περισσότερες νίκες στο ΝΒΑ και μόνο στο άκουσμα του ονόματός του θα υπάρξουν αλυσιδωτές (θετικές) αντιδράσεις. Το όνομά του: Τζορτζ Καρλ.

Αντιλαμβάνεστε ότι όποιος εκ των δύο Αμερικανών επιλεγεί (αν επιλεγεί), ίσως να μην καταδεχθεί καν να πάρει για συνεργάτη του τον… Έλληνα κόουτς, που προωθούν ως μοναδική λύση.

Η μπάλα είναι στα χέρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος ποτέ δεν συμβιβάστηκε με… λίγα. Θα το κάνει πρώτη φορά; Προσωπική μας άποψη είναι πως αν δεν πάει σε λύση μεγάλου ονόματος, θα προτιμήσει τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, ο οποίος –στην τελική- έχει κατακτήσει και τίτλο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…