Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί κόντρα στον Ολυμπιακό”

“Να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί κόντρα στον Ολυμπιακό”

rethymno cretan kings aek 20

Δηλώσεις έκαναν ο Βαγγέλης Ζιάγκος και ο Δημήτρης Κουρέπης ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης (9/12, 17:00) με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League. Ο προπονητής του Ρεθύμνου στάθηκε στην σοβαρότητα και στην μαχητικότητα, στα οποία πρέπει να στηριχθεί η ομάδα για να διεκδικήσει ότι της αναλογεί, ενώ ο 20χρονος σέντερ τόνισε πως η ομάδα δεν θα πάει με κατεβασμένα τα χέρια στο παιχνίδι με τους “ερυθρόλευκους”.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Ζιάγκου:

“Είναι ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Το ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, καθώς είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Έχει δύο κυρίαρχα χαρακτηριστικά, τα οποία είναι το παιχνίδι υψηλών ταχυτήτων και το πολύ καλό διάβασμα στο μισό γήπεδο που του δίνει τη δυνατότητα να τιμωρεί κάθε αμυντικό λάθος.
Από την πλευρά μας έχουμε δύο αδιαπραγμάτευτα στοιχεία στην αγωνιστική μας ταυτότητα. Αυτά είναι η σοβαρότητα και η μαχητικότητα μας. Σε αυτά θα στηριχθούμε, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνατότητες μας απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο”.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Κουρέπη:

“Την προηγούμενη εβδομάδα δε μείναμε χωρίς παιχνίδι. Παίξαμε ένα φιλικό στο Ψυχικό για να δούμε που βρισκόμαστε και να μη μείνουμε πίσω λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος. Τώρα παίζουμε ένα πολύ δύσκολο ματς κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης όπως είναι ο Ολυμπιακός. Από την πλευρά μας έχουμε μόνο να κερδίσουμε πράγματα και το σίγουρο είναι πως δε θα πάμε με κατεβασμένα τα χέρια, αλλά θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί. Για κάθε αθλητή είναι τρομερή εμπειρία να παίζεις απέναντι σε τέτοιους παίκτες και είναι μεγάλη πρόκληση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…