Κεντρική NBA Τραυματίας ξανά ο Ντέρικ Ρόουζ!
NBA

Τραυματίας ξανά ο Ντέρικ Ρόουζ!

derrick rose

Ο Ντέρικ Ρόουζ έζησε στιγμές απόλυτης δόξας στο προχθεσινό ματς εναντίον των Τζαζ, σκοράροντας 50 πόντους και συγκεντρώνοντας υπέρμετρη αγάπη και σεβασμό από άπαντες τους φίλους του μπάσκετ. Ήταν μια “παράσταση” αυταπάρνησης κι επιμονής, για έναν παίκτη που θα είχε αγγίξει τα “αστέρια” αν οι αλλεπάλληλοι τραυματισμοί δεν τον είχαν ρίξει στο “καναβάτσο”.

Η “κατάρα”, όμως, έκανε την εμφάνισή της ξανά. Συγκεκριμένα, στο χθεσινό ματς των “λύκων” εναντίον των Γουόριορς, ο Ρόουζ ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο κι υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει το ματς μετά από μόλις 4 λεπτά συμμετοχής!

Η σοβαρότητα της κατάστασης δεν έχει εκτιμηθεί ακόμη και παραμένει άγνωστο το διάστημα απουσίας του, καθώς και το αν ο Ρόουζ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Η κατάσταση δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία αλλά όταν οι λέξεις “τραυματισμός” και “Ρόουζ” μπαίνουν στην ίδια πρόταση, ένας μίνι-πανικός κυριεύει τους πάντες, με δεδομένη την ευπάθεια του πρώην σούπερ-σταρ των Μπουλς.

Ο πόιντ-γκαρντ της Μινεσότα σημείωσε 3 πόντους και μοίρασε 2 ασίστ στον απειροελάχιστο χρόνο συμμετοχής του. Δεδομένης της απουσίας και του Τζεφ Τιγκ, ο Τάιους Τζόουνς ήταν ο μόνος “άσος” που είχε μείνει διαθέσιμος στο ματς, μένοντας στο παρκέ επί 40 λεπτά.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…