Κεντρική NBA Το ντεμπούτο του Τζίμι Μπάτλερ με τους Σίξερς (vid)
NBA

Το ντεμπούτο του Τζίμι Μπάτλερ με τους Σίξερς (vid)

jimmy butler

Ο Τζίμι Μπάτλερ είναι πλέον μέλος των Φιλαδέλφια 76ερς, προσδίδοντας ακόμα μεγαλύτερο star-power στο ρόστερ τους. Οι Σίξερς μπορούν να περηφανεύονται ότι διαθέτουν τη δική τους big-3, μαζί με Εμπίιντ και Σίμονς, έχοντας το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζονται ως ισότιμοι διεκδικητές της πρόκρισης στους Τελικούς του NBA.

Ο Μπάτλερ, λοιπόν, έκανε το ντεμπούτο του στο ματς κόντρα στους Ορλάντο Μάτζικ αλλά η προσθήκη ενός παίκτη με τόση μεγάλη “ακτινοβολία” είναι λογικό να διαταράξει τους αυτοματισμούς της Φιλαδέλφια, τουλάχιστον προσωρινά.

Κάπως έτσι, ήρθε κι η ήττα από το Ορλάντο με 111-106, εξαιτίας της “κατάρρευσης” στην 4η περίοδο, εκεί όπου οι Μάτζικ έτρεξαν σερί 21-0 και “εξαφάνισαν” το προβάδισμα 16 πόντων των Σίξερς. Επίσης, διατήρησαν τον αντίπαλο χωρίς καλάθι εντός πεδιάς για τα τελευταία 3.5 λεπτά ενώ η “βόμβα” του Τέρενς Ρος αποτέλεσε τη χαριστική βολή στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Όσον αφορά τον Μπάτλερ, ο “Jimmy Buckets” είχε 14 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 32 λεπτά συμμετοχής, με 6/12 σουτ και 2/2 βολές. Ο πρώην σταρ της Μινεσότα και του Σικάγο σκόραρε περισσότερο μέσα από κοψίματα και καίριες πάσες των συμπαικτών του αλλά είναι σίγουρο ότι θα δώσει τεράστιο boost στο άμεσο μέλλον σε δύο συγκεκριμένους τομείς: Το πικ-εν-ρολ αλλά και το παιχνίδι ένας-εναντίον-ενός, στοιχεία τα οποία λείπουν από το παιχνίδι της Φιλαδέλφια.

Τα highlights του Μπάτλερ

https://www.youtube.com/watch?v=TyJrnwNo7BY

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…