Κεντρική Basket League Τίμα: “Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας”

Τίμα: “Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας”

tima

Ο Γιάνις Τίμα μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για τη νέα, αποτυχημένη προσπάθεια του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της Basket League. Ο Λετονός φόργουορντ κάλεσε τους συμπαίκτες του σε ανασύνταξη ενώ επιβεβαίωσε ότι η σκληρή δουλειά θα συνεχιστεί.

“Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Είναι δύο σκληρές ήττες. Παίξαμε πιο σκληρά σε σχέση με το πρώτο ματς. Πρέπει να κρατήσουμε ψηλά τα κεφάλια μας και να συνεχίσουμε την δουλειά», σχολίασε αρχικά ο Λετονός φόργουορντ.

Επίσης, ο Τίμα μίλησε για την προοπτική που έχει το ρόστερ του Ολυμπιακού: “Είμαστε μία νέα ομάδα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Βελτιώνουμε κάποια πράγματα. Δεν χάνουμε παιχνίδια με “κάτω τα χέρια”, παλεύουμε. Πρέπει να καταλάβουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον και να βελτιώσουμε την χημεία μας”.

Τέλος, ο Τίμα αναφέρθηκε στα επερχόμενα, δύσκολα ματς της ομάδας, αρχής γενομένης από την “απόβαση” στη Γερμανία εναντίον της Μπάγερν την Τρίτη: “Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας. Δεν έχουμε όμως δικαιολογίες, ξέρουμε πως όλες οι ομάδες είναι καλές. Έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στην Γερμανία

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…