Κεντρική NBA Τα highlights του Αντετοκούνμπο στον θρίαμβο επί των Γουόριορς! (vid)

Τα highlights του Αντετοκούνμπο στον θρίαμβο επί των Γουόριορς! (vid)

giannis antetokoumpo bucks timberwoolfs

Οι Μιλγουόκι Μπακς μπήκαν με ορμή στο παρκέ της Oracle Arena και μετέτρεψαν την κορυφαία ομάδα του πλανήτη σε ένα γκρουπ της σειράς με την τρομερή εμφάνισή τους! Τα “ελάφια” εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το κάκιστο βράδυ των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τους διέλυσαν με 134-111, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι, προφανώς, ένας εκ των στυλοβατών του θριάμβου!

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σούπερ-σταρ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 24 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 τάπες σε μόλις 26 λεπτά συμμετοχής, παίρνοντας “ρεπό” στη διαδικαστική, 4η περίοδο! Ο ηγέτης των Μπακς σκόραρε αποκλειστικά με drives προς το καλάθι και με ελεύθερες βολές μέσω των φάουλ που κέρδιζε σε αυτά (7/16 σουτ, 10/11 βολές), με τους Κεβόν Λούνι και Ντέιμιαν Τζόουνς να μην μπορούν να τον περιορίσουν στον δρόμο του προς το καλάθι.

Η παρακάτω φάση, με τον Γιάννη να ισοπεδώνει τον Λούνι, είναι απόλυτα χαρακτηριστική.

https://twitter.com/Bucks/status/1060748230579884032

Οι διεισδύσεις του Αντετοκούνμπο προς το καλάθι έλαβαν χώρα τόσο στο ανοικτό γήπεδο, όσο -κυρίως- σε σετ παιχνίδι, με τη δύναμη και τον τεράστιο διασκελισμό του να τον καθιστούν σχεδόν ανίκητο.

Τα highlights του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…