Κεντρική NBA Στεφ Κάρι και ΝτεΜάρκους Κάζινς: Τότε θα επιστρέψουν!
NBA

Στεφ Κάρι και ΝτεΜάρκους Κάζινς: Τότε θα επιστρέψουν!

steph curry demarcus cousins

Ο Στεφ Κάρι βρίσκεται στα “πιτς” από τις 9 Νοεμβρίου, καθώς τραυματίστηκε στη βουβωνική χώρα στο παιχνίδι εναντίον των Μιλγουόκι Μπακς κι έχοντας λείψει από τα 10 τελευταία παιχνίδια των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Στο διάστημα της απουσίας του, πληθώρα αρνητικών γεγονότων έχουν “σκεπάσει” τους πρωταθλητές, όπως ο έντονος τσακωμός ανάμεσα σε Κέβιν Ντουράντ και Ντρέιμοντ Γκριν κι ένα πρωτόγνωρο αρνητικό σερί της τάξεως των 4 ηττών ενώ έχουν χρειαστεί “τερατώδη” νούμερα από τον “KD” (41.6 πόντοι, 9.3 ριμπάουντ, 7.6 ασίστ ανά αγώνα) για να τα βγάλουν πέρα στα τελευταία 3 ματς.

Η επάνοδος του Κάρι, όμως, αναμένεται να επαναφέρει τους Γουόριορς σε έναν πιο ίσιο δρόμο. Ο κόουτς των πρωταθλητών, Στιβ Κερ, αποκάλυψε ότι ο Κάρι θα βρίσκεται στο 100% στην επόμενη προπόνηση κι ότι είναι πολύ πιθανό να είναι έτοιμος στο ματς “γιγάντων” απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/11, 03:00 ώρα Ελλάδος)!

Ο Κερ τόνισε, επίσης, ότι ο Κάρι “ανυπομονεί” να επιστρέψει στην ενεργό δράση κι ότι χειρίζεται άψογα την κατάστασή του, όπως ακριβώς θα περίμενε κανείς από εκείνον.

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, ότι ο Κάρι έχει σταθεί πολύ τυχερός κατά τη διάρκεια της απουσίας του από τα παρκέ, καθώς ενεπλάκη σε αρκετά σοβαρό τροχαίο ατύχημα, δίχως, όμως, να πάθει το παραμικρό ο ίδιος ή οι υπόλοιποι “συμμετέχοντες” στο συμβάν.

Όσον αφορά τον ΝτεΜάρκους Κάζινς, ο “Boogie” συναντήθηκε με το προπονητικό επιτελείο των Γουόριορς κι αποφασίστηκε να επιστρέψει στα παρκέ μετά τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Bay Area News Group. Υπενθυμίζεται ότι ο “θηριώδης” σέντερ υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα πριν από 10 μήνες (26 Ιανουαρίου), ίσως τον χειρότερο τραυματισμό για έναν μπασκετμπολίστα.

Ο Κάζινς ήλπιζε ότι θα καταφέρει να επιστρέψει νωρίτερα και συγκεκριμένα εντός του επόμενου “ταξιδιού” των Γουόριορς στην Ανατολή, το οποίο ξεκινά από το ματς με τους Ράπτορς. Ο σκοπός, όμως, είναι να ξαναμπεί στα παρκέ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση κι έχοντας ξαναβρεί τη φόρμα του. Μένει να αποδειχθεί το πως θα ανταποκριθεί ο παίκτης στις ασκήσεις με επαφή ενώ, οι εντυπώσεις που έχει αφήσει στα drills χωρίς επαφή είναι θετικότατες μέχρι στιγμής, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…