Κεντρική NBA Σώθηκαν οι Γουόριορς με απίστευτο τρόπο! (vid)
NBA

Σώθηκαν οι Γουόριορς με απίστευτο τρόπο! (vid)

klay thompson 1

Το περίεργο “φεγγάρι” που διανύουν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επιτρέπουν στην πλειοψηφία των ομάδων του NBA να πιστεύουν ακράδαντα σε μια νίκη εναντίον τους, η οποία δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί υπό άλλες συνθήκες. Οι Σακραμέντο Κινγκς το έφθασαν μέχρι τέλους, φθάνοντας μία κατοχή μακριά από την “άλωση” της Oracle Arena αλλά ο παράγοντας-τύχη πήρε από το χέρι τους εν ενεργεία πρωταθλητές.

Συγκεκριμένα, οι Κινγκς είχαν την τελευταία μπάλα του αγώνα στα χέρια τους, όντας πίσω στο σκορ με 117-116. Ο Μπάντι Χιλντ, ο οποίος έκανε καταπληκτικό ματς με 28 πόντους, σηκώθηκε για το λέι-απ, αστόχησε κατά πολύ αλλά ο Μάρβιν Μπάγκλεϊ ήταν σε καίριο σημείο για το φόλοου. Η μπάλα, όμως, κόλλησε ανάμεσα στη στεφάνη και το ταμπλό, σε μια τρομερά ασυνήθιστη φάση σε τέτοιο χρονικό σημείο!

Ο κανονισμός προβλέπει “τζάμπολ” μετά από τέτοια εξέλιξη, με τον Κέβιν Ντουράντ να το κερδίζει με άνεση και να “σφαλιαρίζει” την μπάλα μακριά από το καλάθι, αφήνοντας μονάχα 0.3” στους Κινγκς. Ο χρόνος αυτός δεν ήταν, προφανώς, αρκετός, με τους Γουόριορς να τη γλιτώνουν και να πετυχαίνουν τη 2η συνεχόμενη νίκη τους, έπειτα από ένα σερί 4 ηττών.

Δείτε τον τρόπο που γλίτωσαν οι Γουόριορς

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…