Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Σκορδίλης: “Θα αντιμετωπίσουμε κάτι διαφορετικό”

Σκορδίλης: “Θα αντιμετωπίσουμε κάτι διαφορετικό”

gaios skordilis peristeri paok

Το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος την Κύμη (3/11, 16:00, ΕΡΤ2). Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όπου η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη είχε επικρατήσει με 31 πόντους. Για το παιχνίδι μίλησε ο Γάιος Σκορδίλης, ο οποίος τόνισε ότι θα αντιμετωπίσουν κάτι διαφορετικό σ΄αυτο το παιχνίδι.

“Το επόμενο παιχνίδι θα είναι διαφορετικό από το προηγούμενο. Η Κύμη θα αντιδράσει, θα ψάξει να βρει λύσεις σε αυτά που έκανε λάθος στο ματς του πρωταθλήματος και σίγουρα, θα αντιμετωπίσουμε κάτι διαφορετικό. Θα είναι δύσκολο να επαναλάβουμε την ίδια εμφάνιση με το προηγούμενο ματς γιατί όπως προανέφερα, η Κύμη θα αντιδράσει. Εμείς, αυτό που πρέπει να κάνουμε, όπως και σε όλα τα παιχνίδια, είναι να ακολουθούμε το πλάνο των προπονητών για όσο περισσότερο διάστημα μπορούμε μέσα στο παιχνίδι. Αγώνα με τον αγώνα βελτιωνόμαστε! Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε κι αυτό το παιχνίδι”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Γκρέι από την πλευρά του σημείωσε: “Θα είμαστε ανόητοι αν πιστέψουμε πως το επόμενο παιχνίδι θα θυμίζει σε πολλά το προηγούμενο. Περιμένουμε την αντίδραση τους. Δεν συμβαίνει συχνά να έχεις την ευκαιρία να εκδικηθείς για μία ήττα σαν την προηγούμενη και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Επομένως ξέρουμε πως θα παίξουν πολύ δυνατά, πιο επιθετικά, θα είναι ενωμένοι γι΄αυτό εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε και να προσπαθήσουμε να πάρουμε μία ακόμα νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Συγχαρητήρια στο Περιστέρι από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεχάρη το Περιστέρι για την πρόκριση στο Final 4 του BCL Συγχαρητήρια…