Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Θέλουμε την πρώτη θέση”

“Θέλουμε την πρώτη θέση”

thanasis skourtopoulos

Η Ελλάδα πανηγύρισε ακόμη μία νίκη αυτή τη φορά κόντρα στη Γερμανία και έκανε το 9/9 στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά το ματς με τους Γερμανούς ήταν ικανοποιημένος και τόνισε ότι θέλουν να πάρουν την πρώτη θέση.

Αναλυτικά:

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για την πρώτη θέση. Κάναμε καλό παιχνίδι, στο δεύτερο μέρος χαλαρώσαμε λίγο στο ριμπάουντ. Με τόσες λίγες μέρες προετοιμασίας είναι δύσκολο να τα κάνεις όλα τέλεια. Για μας είναι σημαντική η νίκη γιατί είμαστε σίγουρα τουλάχιστον δεύτεροι, αλλά θέλουμε την πρώτη θέση. Πάμε τώρα να παίξουμε με τη Σερβία ένα πολύ δύσκολο ματς στο Βελιγράδι με τη Σερβία, όπου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Ο Γιάννης Μπουρούσης φεύγει για την Κίνα γιατί έχει ένα σημαντικό παιχνίδι στην Κίνα και ο Χάρης Γιαννόπουλος τραυματίστηκε και θέλει περίπου 10 μέρες. Ευχαριστούμε αυτά τα δύο παιδιά, αλλά και τον κόσμο της Πάτρας για τη φιλοξενία και την υποστήριξη. Ελπίζουμε να επιστρέψουμε εδώ για να αγωνιστούμε ξανά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…