Κεντρική Γ' Εθνική Καραμιχάλης: “Να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων, αναγκαία η στήριξη…”

Καραμιχάλης: “Να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων, αναγκαία η στήριξη…”

Για το εντός έδρας παιχνίδι (11/11, 18.00) απέναντι στη ΜΕΝΤ μίλησε ο προπονητής του Απόλλωνα ΚαλαμαριάςΔημήτρης Καραμιχάλης ο οποίος μεταξύ άλλων στάθηκε στο κομμάτι της στήριξης της ομάδας από τον κόσμο. Αρχικά ο έμπειρος κόουτς δήλωσε στο mgskapollon.gr για τον κυριακάτικο αγώνα: “Καταρχάς ακολουθούμε το σκεπτικό που είπαμε από την αρχή του πρωταθλήματος. Δεν φοβόμαστε κανέναν, δεν υποτιμάμε κανέναν…

Είναι ένας αγώνας απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει χάσει έως τώρα στο πρωτάθλημα. Μέσα στην εβδομάδα συζητήσαμε με τους παίκτες για την σοβαρότητα αυτού του παιχνιδιού και πιστεύω να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων. Θέλουμε να κρατήσουμε το αήττητο της έδρας παίζοντας ένα σοβαρό παιχνίδι έτσι ώστε να πάρουμε αυτό που μας ανήκει”.

Συνεχίζοντας ο Καραμιχάλης υπογράμμισε την ανάγκη της στήριξης από τους φίλους του Απόλλωνα Καλαμαριάς. “Οι φίλαθλοι της Θεσσαλονίκης και ειδικότερα της Καλαμαριάς, θέλω να πιστεύω ότι θα έρθουν και θα δουν έναν ωραίο αγώνα αλλά και πως θα περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα. Είναι αναγκαίο να μας στηρίξουν μαζικά”, είπε ο έμπειρος προπονητής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Ολυμπιακός Βόλου: Υπέρ στη μη συνέχιση των πρωταθλημάτων!

Την άποψη ότι δεν πρέπει να υπάρξει ρίσκο με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων μπάσκετ και …