Κεντρική NBA “Μάχη” Ελλήνων στην Ατλάντα: Ντόρσεϊ vs Κουφός! (vid)
NBA

“Μάχη” Ελλήνων στην Ατλάντα: Ντόρσεϊ vs Κουφός! (vid)

dorsey koufos

Οι Σακραμέντο Κινγκς παίζουν σε ταχύτατους ρυθμούς στο ξεκίνημα της σεζόν, έχοντας δώσει τα “κλειδιά” της ομάδας αποκλειστικά στους νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες. Η μεταβολή αυτή έχει άκρως θετικό αντίκτυπο και στο ρεκόρ της ομάδας, με την ομάδα της Καλιφόρνια να  “διαλύει” τους Ατλάντα Χοκς με 146-115, φθάνοντας στην σερί νίκη της!

Το παιχνίδι αυτό, όμως, είχε κι ελληνικό ενδιαφέρον, με τους Τάιλερ Ντόρσεϊ και Κώστα Κουφό να μένουν στο παρκέ για σεβαστό χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο Ντόρσεϊ τελείωσε το ματς με 10 πόντους, 2 ριμπάουντ κι 1 κλέψιμο σε 16 λεπτά συμμετοχής, με 4/6 δίποντα και 2/4 βολές. Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ έδειξε μεγαλύτερη προθυμία να πάει δυναμικά στο καλάθι, παίρνοντας συνήθως τον κεντρικό διάδρομο, είτε λαμβάνοντας hand-off, είτε με ντρίμπλα μετά το σκριν.

Τα highlights του Ντόρσεϊ

https://www.youtube.com/watch?v=vCUtuXgSNzI

Από την άλλη, ο Κουφός έμεινε στο παρκέ για 11 λεπτά, έχοντας 8 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα, με 4/7 δίποντα. Το κύριο “όπλο” του ήταν, ως συνήθως, τα δεξιά χουκ, εφαρμόζοντάς τα από τα 3-4 μέτρα.

Τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…