Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Κλειδί η άμυνα στο δεύτερο μέρος”

“Κλειδί η άμυνα στο δεύτερο μέρος”

paok 1

Ο ΠΑΟΚ με πολύ καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να κερδίσει την Οπάβα και έφυγε με το διπλό από την Τσεχία. Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης μετά το ματς τόνισε ότι το “κλειδί” της νίκης ήταν η άμυνα στο δεύτερο μέρος.

Αναλυτικά:

“Η Όπαβα ξεκίνησε το παιχνίδι πραγματικά καλά, με ένα εκπληκτικό ποσοστό στα σουτ τριών πόντων. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, ελέγξαμε τον ρυθμό, αρχίσαμε να παίζουμε άμυνα, περιορίσαμε τη δημιουργία τους, πήραμε τα ριμπάουντ και πετύχαμε κάποια ελεύθερα τρίποντα. Στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε αρκετά καλή άμυνα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική σήμερα, ειδικά από τους φιλάθλους μας. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την υποστήριξή τους. Πρέπει να συνεχίσουμε, να βελτιωθούμε και να παίξουμε πιο σκληρά”.

Για τη σημασία της σημερινής νίκης: “Κάθε νίκη είναι σημαντική στον όμιλο, ειδικά οι εκτός έδρας νίκες. Για εμάς ήταν η πρώτη μας νίκη μακριά από το γήπεδό μας, οπότε την κρατάμε και συνεχίζουμε”.

Για το σερί που «χτίζει» ο ΠΑΟΚ: “Όπως έχω ξαναπεί, οι νίκες δίνουν τροφή σε κάθε ζωντανό οργανισμό, όπως είναι μια ομάδα μπάσκετ. Είναι πολύτιμες γιατί μας δίνουν αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία για να συνεχίσουμε την σκληρή μας δουλειά εν όψει των απαιτητικών αγώνων που έρχονται”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …